Θεραπευτικό μανικιούρ

Η περιποίηση των άκρων μας παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην υγεία μας, όσο και στην ψυχολογία μας. Όλες οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες αναζητάμε τρόπους να καταστήσουμε τα νύχια μας ανθεκτικά και υγιή. Το Casa de Beauté διαθέτει μια πληθώρα υπηρεσιών που μπορούν να φροντίσουν και να καταστήσουν τα νύχια μας υγιή με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια από αυτές τις υπηρεσίες που διαθέτει πολλά οφέλη για τα νύχια μας αλλά και για το δέρμα μας είναι το θεραπευτικό μανικιούρ.

Κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι οι εξής:

Τι είναι το θεραπευτικό μανικιούρ και τι περιλαμβάνει;

Το θεραπευτικό μανικιούρ είναι η διαδικασία με την οποία πραγματοποιείται ένα σωστό και τακτικό μανικιούρ. Αρχικά, ένα σωστό manicure περιλαμβάνει το σωστό κόψιμο και λιμάρισμα των νυχιών μας ώστε να πραγματοποιηθεί και η κατάλληλη λείανσή τους.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, χρησιμοποιούν ιατρικούς κλίβανους για την αποστείρωση  των εργαλείων, ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε μόλυνση. Ο σωστός καθαρισμός επιβάλλει και την ύπαρξη των σωστών εργαλείων για την αφαίρεση και την απομάκρυνση των επωνυχίων. Με την απομάκρυνση των παρανυχίδων, οι τεχνίτριες θα προβούν και στην αφαίρεση τυχόν σκληρύνσεων ώστε τα χέρια μας να είναι ξανά απαλά.

Όσον αφορά την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, οι τεχνίτριες χρησιμοποιούν εξειδικευμένα scrub σώματος ή χεριών. Για την διατήρηση του αποτελέσματος, σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τακτικά ενυδατική κρέμα αλλά και να πίνουμε πολύ νερό.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά ακόμα και στην υγεία των άκρων μας σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή μας. Υπάρχουν πολλές τροφές για δυνατά και υγιή νύχια, οι οποίες σε συνδυασμό με το θεραπευτικό μανικιούρ αλλά και το θεραπευτικό πεντικιούρ τα άκρα μας θα χαίρουν άκρας υγείας και απαλότητας.

Extra Tip:  Θα μπορούσαμε να βάλουμε και στο πρόγραμμα μας τη θεραπεία παραφίνης, η οποία αποτελεί την κατάλληλη θεραπεία, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, για άκρα με τάση να ξεραίνονται και να σκάνε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του θεραπευτικού μανικιούρ;

Όπως κάθε άλλη υπηρεσία του Casa de Beauté, έτσι και το θεραπευτικό μανικιούρ διαθέτει ορισμένα πλεονεκτήματα. Βεβαίως, σε αυτό συμβάλλει και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και η ιατρική αποστείρωση των εργαλείων για μια απόλυτα ασφαλή εμπειρία στο ινστιτούτο αισθητικής.

Τα πλεονεκτήματα του θεραπευτικού μανικιούρ είναι τα εξής:

  • Καταπολέμηση ονυχοφαγίας
  • Αποφυγή πόνου που μπορεί να προκαλούν τα επωνύχια και οι παρανυχίδες
  • Ανάκτηση αυτοπεποίθησης
  • Πρόληψη παθήσεων. Κάποιες παθήσεις είναι φανερές από την εικόνα των άκρων μας. Στην περίπτωση που διακρίνουν κάτι οι τεχνίτριες, θα σας συμβουλέψουν και θα σας παραπέμψουν στον κατάλληλο ιατρό
  • Πρόληψη μυκητιάσεων και μολύνσεων

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Διαθέτει σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό με τον οποίο η εμπειρία σας στον χώρο θα είναι ευχάριστη και απόλυτα ασφαλή. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

panagiota ts
panagiota ts
2023-08-09
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ ευγενικό προσωπικό. Ένας χώρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ✌🏻
Max Simeon
Max Simeon
2023-08-09
Παιδια συγχαρητήρια πραγματικά πολυ καλοί Επιτέλους η κοπέλα μου δεν θα με πριζει για τα νύχια της βρήκε το μέρος της! Με σώσατε 😅😅
Ioanna Filippa
Ioanna Filippa
2023-08-08
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, το προσωπικό πολύ φιλικό και το αποτέλεσμα άψογο!!!!
Dina Karvouni
Dina Karvouni
2023-08-08
Φοβερή εξυπηρέτηση από έμπειρες τεχνητριες! Όλα τέλεια!!
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
2023-08-08
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες! Εξαιρετικό προσωπικό!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας