Μανικιούρ

Το μανικιούρ αποτελεί μια περιποίηση για τα άκρα η οποία εκτός από όμορφα νύχια μας χαρίζει το αίσθημα χαλάρωσης και αυτοπεποίθησης. Στο Casa de Beaute προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία εξασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά υλικά και τις πιο επίκαιρες τεχνικές.

Ανεξάρτητα από το ποια τεχνική θα επιλέξετε, η διαδικασία ξεκινάει πάντοτε με την προετοιμασία την νυχιών σας. Αρχικά, λιμάρουμε και φορμάρουμε το νύχι ώστε να πάρει ακριβώς το σχήμα που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τετραγωνισμένα, στιλέτο, οβάλ, μπαλαρίνα, αμυγδαλωτά και στρογγυλεμένα νύχια. Έπειτα σπρώχνουμε τα επωνύχια ή αλλιώς πετσάκια και στο τέλος περνάμε τα νύχια με το λεγόμενο το buffer για να αποκτήσουν την μέγιστη λάμψη. Όταν φτάνουμε σε αυτό το στάδιο συνεχίζουμε την διαδικασία με μια από τις παρακάτω τεχνικές:

1.      Απλό (με απλό βερνίκι)

2.      Ημιμόνιμο Μανικιουρ

3.      Τεχνητά νύχια (Τζελ, ακρυλικά ή άκρυτζελ)

μανικιούρ manicure

Ξεκινάμε με λιμάρισμα και φορμάρισμα των νυχιών, για το επιθυμητό σχήμα. Στη συνέχεια, περιποιούμαστε και κόβουμε τα πετσάκια(επωνύχια), και έπειτα περνάμε το buffer για λάμψη. Τέλος, ανάλογα με την υπηρεσία που θέλει η κάθε γυναίκα, συνεχίζουμε με βαφή απλού βερνικιού, ημιμόνιμο μανικιούρ για μεγαλύτερη διάρκεια, ή τεχνητά νύχια.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το σχήμα των νυχιών μας που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Μπορούμε να κάνουμε οβάλ, τετραγωνισμένα, μπαλαρίνα, στιλέτο, και αμυγδαλωτά!

Το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει την διαφορά ότι κρατάει αρκετά περισσότερο από το απλό βερνίκι καθώς χρησιμοποιούνται άλλα υλικά και το λεγόμενο «φουρνάκι» που σταθεροποιεί το χρώμα.

Πολλές γυναίκες προσπαθούν να μακρύνουν τα νύχια τους και δεν μπορούν. Τα τεχνητά νύχια δίνουν λύση σε αυτό, καθώς οι γυναίκες μπορούν να δώσουν το μήκος και το σχήμα που επιθυμούν. Αυτό επιτυγχάνεται με μία από τις παρακάτω τεχνικές: Επιμήκυνση με τζελ, με ακρυλικό ή άκρυτζελ.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας