Επιμήκυνση acrygel

Ψάχνουμε διάφορους τρόπους ώστε να καταστήσουμε τα νύχια μας ανθεκτικά και εντυπωσιακά. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις δεν μας διευκολύνουν ως προς την επίτευξη αυτού του στόχου μας. Αυτό συνέβαινε μέχρι που εμφανίστηκε το acrygel. Η επιμήκυνση με acrygel ήρθε για να μείνει και μας βοηθάει να αποκτήσουμε την ανθεκτικότητα που πάντα επιθυμούσαμε για τα νύχια μας. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του gel και του ακρυλικού και μας προσφέρει μεγάλη διάρκεια. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté  μας προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών όσον αφορά τα νύχια μας.

Τι είναι η επιμήκυνση acrygel

Η επιμήκυνση acrygel αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο και όπως προαναφέραμε συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο μεθόδων, του gel και του ακρυλικού. Με τη συγκεκριμένη επιμήκυνση τα νύχια μας μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε σχήμα και μήκος επιθυμούμε. Η διάρκεια του μπορεί να φτάσει έως και 1 μήνα, καθώς λόγω του υλικού, τα νύχια μας δύσκολα σπάνε.

Ποια είναι η διαδικασία;

Το Casa de Beauté , απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πραγματοποιούν τη διαδικασία με απόλυτη ασφάλεια. Στην αρχή, η nail artist αφαιρεί όλο το προηγούμενο υλικό και ανασηκώνει τα πετσάκια με το ειδικό pusher. Με την φρέζα φλόγα καθαρίζει όλα τα πετσάκια και απομακρύνει υπονύχια και υπολείμματα. Με αυτόν τον τρόπο, το νύχι καθαρίζετε και είναι έτοιμο να λιμαριστεί και να δοθεί ένα ομοιόμορφο σχήμα.

Όσον αφορά το λιμάρισμα, δίνετε βάση στην επιφάνεια του νυχιού ώστε να δεχτεί τα υλικά που θα ακολουθήσουν. Αμέσως μετά, τοποθετείται το primer και η βάση. Εάν, επιθυμείται πιο μακριά νύχια από το φυσικό σας νύχι, η τεχνίτρια τοποθετεί τη φόρμα ώστε να τοποθετήσει το υλικό πάνω στο νύχι και να το επιμηκύνει. Διαφορετικά απλώς τοποθετείται πάνω στο φυσικό σας νύχι για να είναι πιο ανθεκτικό.

Αφού, το υλικό πολυμεριστεί με τη λάμπα UV/LED, η nail artist λιμάρει ξανά για να δοθεί το τελικό σχήμα και η επιφάνεια να είναι ομοιόμορφη με καμπύλες. Τέλος, τοποθετείται το ημιμόνιμο βερνίκι το οποίο πολυμερίζεται και κλείνει με top coat. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη τόσο για τα νύχια σας, όσο και το δέρμα σας. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούν στο τέλος της διαδικασίας λαδάκι και κρέμα.

Δείγματα δουλειάς

Ποια  είναι τα πλεονεκτήματα της επιμήκυνσης με acrygel;

 Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής ποικίλουν και είναι τα εξής:

  • Η εφαρμογή είναι πιο σταθερή και εύκολη, καθώς το υλικό είναι πιο παχύρευστο
  • Είναι απόλυτα ασφαλές και ελεγμένο
  • Διαρκεί από 1 έως και 1,5 μήνα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιμήκυνση αλλά και ως φυσική ενίσχυση
  • Κατά τη συντήρηση δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί αλλά εφαρμόζεται εκ νέου το υλικό
  • Διορθώνει επιπτώσεις της ονυχοφαγίας
  • Είναι άοσμο και εύκαμπτο

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας συμβουλέψει και θα σας ενημερώσει πλήρως για την υπηρεσία. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.