BLOG

Οι καλύτερες τροφές για δυνατά και υγιή νύχια

Όλες μας θέλουμε να έχουμε δυνατά μαλλιά και σκληρά νύχια! Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί δείγμα υγείας και το όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή. Έχουμε ακούσει για βιταμίνες, σκευάσματα και “γιατροσόφια” που εγγυώνται αναδόμηση και λάμψη στα άκρα του σώματός μας, ακόμη και μετά από πολλά επαναλαμβανόμενα ημιιμόνιμα μανικιούρ. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε ώστε να μην καταφύγουμε σε χημικά σκευάσματα ή προσωρινές λύσεις; Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε δυνατά και υγιή νύχια; Οι επαγγελματίες του Casa de Beauté  έχουν την απάντηση και μας αποκαλύπτουν τα μικρά μυστικά της σωστής διατροφής και της καθημερινότητας που θα πρέπει να προσέξουμε για να λάμπουμε από άκρη ως άκρη!

Ποιες τροφές πρέπει να καταναλώνουμε για υγιή νύχια;

Υπάρχουν πολλές τροφές που μπορούν να μας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο στα νύχια μας όσο και στην υγεία μας.

  • Το νερό είναι το Νο1 και για πάντα θα είναι στις κορυφές όλων των επιστημονικών λιστών παγκοσμίως, μιας και η σωστή ενυδάτωση προσφέρει λάμψη και πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία!
  • Η Βιταμίνη Α είναι υπεύθυνη για την παραγωγή φυσικών ελαίων στο σώμα μας, καθώς αποτελεί σίγουρα ένα δυνατό σύμμαχο μας αφού και τα νύχια μας, αν δεν το ήξερες, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από νερό και λιπίδια. Τυρί, πεπόνι, καρότα και μάνγκο, είναι μερικές μόνο από τις πολύ νόστιμες επιλογές που μπορούμε να βρούμε.
  • Η Βιταμίνη Η, θεωρείται πολύ σημαντική και μπορούμε να τη βρούμε σε όσπρια όπως οι φακές, τα φιστίκια ή της μπανάνες. Μπορούν να βοηθήσουν τα ήδη εξασθενημένα νύχια να ανακτήσουν την δύναμη τους το συντομότερο δυνατό σε αντίθεση με τη λήψη κάποιου σκευάσματος.
  • Ο Ψευδάργυρος είναι μια από τις κύριες αιτίες που το σώμα μας δημιουργεί καινούριο ιστό. Έτσι και στα νύχια, βοηθά στην δημιουργία δυνατών δεσμών που βοηθάνε στην ανθεκτικότητά τους. Τον ψευδάργυρο μπορούμε να τον βρούμε στα αυγά, τα κάσιους και το βόειο κρέας.
  • Μονοακόρεστα και Ω-3 λιπαρά οξέα. Οι συγκεκριμένες τροφές είναι απαραίτητες αν θέλουμε να πετύχουμε δυνατά νύχια που δεν λυγίζουν και είναι υγιή καθώς μετά τη λήψη τους θα είναι έτοιμα για το επόμενο ραντεβού για καινούριο μανικιούρ. Κάποιες από αυτές τις τροφές είναι ο σολωμός, τα αυγά, τα καρύδια και το ελαιόλαδο. Αποτελούν σίγουρα μια υγιεινή και ιδανική για τον σκοπό μας επιλογή σε σνακ.
  • Τροφές ολικής αλέσεως που θα τα βρούμε σε μακαρόνια, ψωμί, φρυγανιές, κριτσίνια και άλλες επιλογές που μπορούμε να συνδυάσουμε τα γεύματα μας για να προσλάβουμε Βιταμίνη Β, σίδηρο και πυρίτιο, ώστε να πετύχουμε μια συνεχή αναδόμηση της ποιότητας των νυχιών (αλλά και των μαλλιών) μας.
  • Εξίσου σημαντικό όμως με το να ενισχύσουμε τη διατροφή μας, είναι -και δεν πρέπει να το αμελούμε-, ο ύπνος και η χαλάρωση! Στο Casa de Beauté φροντίσαμε για τη χαλάρωση σας, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και με υπηρεσίες που θα απογειώσουν την εμπειρία σας!

Ποιες υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση δυνατών και υγιών νυχιών;

Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και θα σας κάνουν να χαλαρώσετε ακόμα πιο πολύ, προσφέροντας και την ανθεκτικότητα που επιθυμούμε στα νύχια μας είναι οι εξής:

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε υγιή και δυνατά νύχια. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.