Αφαίρεση extensions

Τα extension των βλεφαρίδων, είτε πρόκειται για την τεχνική one by one είτε πρόκειται για την τεχνική 3D, απομακρύνονται από τις βλεφαρίδες, όταν πέσει η φυσική τρίχα που τις συγκρατεί. Εάν έχετε αποφασίσει πως δεν προτιμάτε συντήρηση των βλεφαρίδων σας, αλλά αφαίρεση των extensions, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προϊόν αφαίρεσης (gel ή κρέμα), ώστε να “βοηθήσετε” τη διαδικασία.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε;

Τα προϊόντα αφαίρεσης είναι αρκετά εύχρηστα και βολικά. Θα πρέπει να εφαρμόζονται, ενώ βρίσκεστε σε όρθια στάση κι όχι ξαπλωμένοι, καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η επαφή με το μάτι. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από Lash Expert, στις τρίχες και καθόλου στο δέρμα του βλεφάρου, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή έγκαυμα.

Beauté Tip:

Μετά την αφαίρεση των τεχνητών, οι φυσικές σας βλεφαρίδες θα σας φαίνονται αρκετά άτονες. Είναι φυσιολογικό, καθώς έχετε συνηθίσει να βλέπετε τις βλεφαρίδες σας ενισχυμένες με την πρόσθετη τρίχα. Εφαρμόστε λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να τους προσφέρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας