Αφαίρεση extensions

Τα extension των βλεφαρίδων, είτε πρόκειται για την τεχνική one by one είτε πρόκειται για την τεχνική 3D, απομακρύνονται από τις βλεφαρίδες, όταν πέσει η φυσική τρίχα που τις συγκρατεί. Εάν έχετε αποφασίσει πως δεν προτιμάτε συντήρηση των βλεφαρίδων σας, αλλά αφαίρεση των extensions, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προϊόν αφαίρεσης (gel ή κρέμα), ώστε να “βοηθήσετε” τη διαδικασία.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε;

Τα προϊόντα αφαίρεσης είναι αρκετά εύχρηστα και βολικά. Θα πρέπει να εφαρμόζονται, ενώ βρίσκεστε σε όρθια στάση κι όχι ξαπλωμένοι, καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η επαφή με το μάτι. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από Lash Expert, στις τρίχες και καθόλου στο δέρμα του βλεφάρου, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή έγκαυμα.

Beauté Tip:

Μετά την αφαίρεση των τεχνητών, οι φυσικές σας βλεφαρίδες θα σας φαίνονται αρκετά άτονες. Είναι φυσιολογικό, καθώς έχετε συνηθίσει να βλέπετε τις βλεφαρίδες σας ενισχυμένες με την πρόσθετη τρίχα. Εφαρμόστε λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να τους προσφέρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας