Αφαίρεση extensions

Τα extension των βλεφαρίδων, είτε πρόκειται για την τεχνική one by one είτε πρόκειται για την τεχνική 3D, απομακρύνονται από τις βλεφαρίδες, όταν πέσει η φυσική τρίχα που τις συγκρατεί. Εάν έχετε αποφασίσει πως δεν προτιμάτε συντήρηση των βλεφαρίδων σας, αλλά αφαίρεση των extensions, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προϊόν αφαίρεσης (gel ή κρέμα), ώστε να “βοηθήσετε” τη διαδικασία.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε;

Τα προϊόντα αφαίρεσης είναι αρκετά εύχρηστα και βολικά. Θα πρέπει να εφαρμόζονται, ενώ βρίσκεστε σε όρθια στάση κι όχι ξαπλωμένοι, καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η επαφή με το μάτι. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από Lash Expert, στις τρίχες και καθόλου στο δέρμα του βλεφάρου, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή έγκαυμα.

Beauté Tip:

Μετά την αφαίρεση των τεχνητών, οι φυσικές σας βλεφαρίδες θα σας φαίνονται αρκετά άτονες. Είναι φυσιολογικό, καθώς έχετε συνηθίσει να βλέπετε τις βλεφαρίδες σας ενισχυμένες με την πρόσθετη τρίχα. Εφαρμόστε λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να τους προσφέρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας