Αφαίρεση extensions

Τα extension των βλεφαρίδων, είτε πρόκειται για την τεχνική one by one είτε πρόκειται για την τεχνική 3D, απομακρύνονται από τις βλεφαρίδες, όταν πέσει η φυσική τρίχα που τις συγκρατεί. Εάν έχετε αποφασίσει πως δεν προτιμάτε συντήρηση των βλεφαρίδων σας, αλλά αφαίρεση των extensions, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προϊόν αφαίρεσης (gel ή κρέμα), ώστε να “βοηθήσετε” τη διαδικασία.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε;

Τα προϊόντα αφαίρεσης είναι αρκετά εύχρηστα και βολικά. Θα πρέπει να εφαρμόζονται, ενώ βρίσκεστε σε όρθια στάση κι όχι ξαπλωμένοι, καθώς θα πρέπει να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η επαφή με το μάτι. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από Lash Expert, στις τρίχες και καθόλου στο δέρμα του βλεφάρου, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή έγκαυμα.

Beauté Tip:

Μετά την αφαίρεση των τεχνητών, οι φυσικές σας βλεφαρίδες θα σας φαίνονται αρκετά άτονες. Είναι φυσιολογικό, καθώς έχετε συνηθίσει να βλέπετε τις βλεφαρίδες σας ενισχυμένες με την πρόσθετη τρίχα. Εφαρμόστε λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να τους προσφέρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας