Ονυχοφαγία

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση <<μην τρως τα νύχια σου>>; Είναι εύκολο όμως αυτό; Τι μας ωθεί στο να οδηγούμε ασυναίσθητα τα νύχια μας στο στόμα και πώς μπορούμε να σταματήσουμε την άσχημη αυτή συνήθεια; Κι’ όμως, υπάρχει λύση για την ονυχοφαγία και δεν είναι άλλη από το Casa de Beaute!

Τι είναι η ονυχοφαγία;

Αρχικά πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και μάλιστα πλέον παρουσιάζει αύξηση στα ποσοστά του. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το stress, την πίεση και πολλές φορές ακόμη και την ίδια της έννοια της <<συνήθειας>>. Στην ονυχοφαγία παρατηρείται το άτομο να προσπαθεί σε ανύποπτους χρόνους, κάτω όμως από συγκεκριμένες συνθήκες να κόβει τα νύχια του με τα δόντια πολύ βαθιά στο δέρμα των δαχτύλων.

Τι μπορεί να προκαλέσει η ονυχοφαγία;

Υπάρχουν ακραίες περιπτώσεις, όπου η ονυχοφαγία, μπορεί να μετατραπεί σε ονυχοτιλλομανία και εκεί έχουμε το φαινόμενο που τα νύχια δεν είναι απλώς κομμένα, αλλά και ξεφλουδισμένα σε όλη την επιφάνεια τους, μέχρι την μήτρα σχεδόν. Ταυτόχρονα με το κόψιμο των νυχιών, το άτομο τείνει να τραβάει με τα δόντια και τα πετσάκια γύρω από τα νύχια, τα οποία πολλές φορές μεγαλώνουν με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου να διαφυλάξουν την ονυχαία πλάκα από άλλους τραυματισμούς. Άλλες φορές, από την βίαιη αποκόλληση τους, ή από το λάθος κόψιμο των νυχιών, παρουσιάζεται και το φαινόμενο της οξείας παρωνυχίας. Τα πετσάκια μας παίρνουν χρώμα ροδαλό, πρήζονται και δημιουργείται φλεγμονή με πύον.

Έτσι, ως αποτέλεσμα έχουμε ταλαιπωρημένα άκρα, που μας δυσκολεύουν στην καθημερινότητά μας λόγω πόνου και σίγουρα η εικόνα τους δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Ως επακόλουθο, η ονυχοφαγία μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή μας και να ψάχνουμε διάφορους τρόπους να ‘κρύψουμε’ τα νύχια μας.

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την συνήθεια της «ονυχοφαγίας»;

Στις μέρες μας έχουν αναδειχθεί πολλοί και διαφορετικοί τρόποι ώστε να σταματήσουμε τη συγκεκριμένη συνήθεια. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων, που ενώ προσπαθούσαν μανιωδώς με διάφορους τρόπους να ‘τρώνε’ τα νύχια τους, δεν τα κατάφεραν. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να απευθυνθούμε στους ειδικούς. Στο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, οι επαγγελματίες έχουν τη λύση!

Με τα υψηλής ποιότητας εργαλεία μας, αποστειρωμένα σε ιατρικό κλίβανο για απόλυτη ασφάλεια, μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα manicure κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Οι εξειδικευμένες τεχνίτριες του Casa de Beauté διαθέτουν την εμπειρία και τη γνώση, ώστε να αποκτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς πόνο, όσο ταλαιπωρημένα κι αν είναι τα άκρα μας!

Κι όσο για τα νύχια, υπάρχει λύση! Τα καλύτερα υποαλλεργικά υλικά, είναι εδώ για να δώσουν μια επέκταση στο φυσικό σας νυχάκι, με αντοχή και ανθεκτικότητα σε κάθε συνθήκη. Έτσι, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία ανάπλασης του νυχιού με κύριο στόχο την απόκτηση των νυχιών που πάντα ονειρευόσασταν! Τι καλύτερο από μια θεραπεία που δεν πονάει και μας κάνει όμορφες;

Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα υπηρεσιών που θα καταστήσουν τα νύχια σας ανθεκτικά και το αποτέλεσμα θα σας αποτρέψει να προβείτε στη συνήθεια αυτή..

Δείγματα δουλειάς

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της ονυχοφαγίας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας