Συντήρηση acrygel

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté διαθέτει μια πληθώρα υπηρεσιών για τα νύχια σας. Όλες μας αναζητάμε τρόπους ώστε τα νύχια μας να είναι ανθεκτικά και εντυπωσιακά. Κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες που μπορούν να μας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι:

Η επιμήκυνση acrygel είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες καθώς διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα και μεγάλη διάρκεια. Αφού, όμως, παρέλθει ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και η ανάλογη συντήρηση. Η συντήρηση acrygel είναι μια απλή διαδικασία και ουσιαστικά είναι ένα ρετούς για τα νύχια σας. Με τη συντήρηση acrygel έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε το σχήμα των νυχιών σας, το χρώμα και μέσω της διαδικασίας επιδιορθώνεται οποιαδήποτε ατέλεια έχει προκύψει λόγω της καθημερινότητας.

Ποια είναι η διαδικασία για τη συντήρηση acrygel;

Η διαδικασία της συντήρησης acrygel πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες, ανάλογα και την ταχύτητα ανάπτυξης του νυχιού. Οι εξειδικευμένες τεχνίτριες του Casa de Beauté πραγματοποιούν με απόλυτη ασφάλεια τη διαδικασία της συντήρησης acrygel. Στην αρχή, η nail artist θα αφαιρέσει το ημιμόνιμο βερνίκι το οποίο έχει τοποθετηθεί πάνω στο acrygel. Το υλικό δεν αφαιρείται ολικά, απλώς πραγματοποιείται ένα ρετούς στο ήδη υπάρχον υλικό.

Έπειτα, σπρώχνει με το ειδικό pusher τα πετσάκια και απομακρύνει τα υπονύχια, τα πετσάκια και τα τυχόν υπολείμματα. Αφού το νύχι καθαριστεί, λιμάρει την επιφάνεια του νυχιού ώστε να διορθώσει οποιοδήποτε ‘φούσκωμα’ έχει δημιουργηθεί στο νύχι. Με τη χρήση της λίμας δημιουργεί και το επιθυμητό σχήμα. Έπειτα, τοποθετεί primer και βάση ούτως ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί το υλικό acrygel. Με τη χρήση του υλικού συμπληρώνονται τα κενά που έχουν δημιουργηθεί και ανανεώνεται η ανθεκτικότητα του νυχιού.

Αφού, λιμάρει ξανά το νύχι για την διόρθωση του σχήματος, τοποθετεί το ημιμόνιμο βερνίκι στο χρώμα που επιλέξατε και κλείνει με top coat. Οι nail artists του Casa de Beauté προσπαθούν να σας χαλαρώσουν μέσω των υπηρεσιών τους και γι’ αυτό στο τέλος ενυδατώνουν τα χέρια και τα νύχια σας με λαδάκι και κρέμα.

Κατά την τοποθέτηση του υλικού και του ημιμόνιμου βερνικιού, τα νύχια πολυμερίζονται με λάμπα UV/LED.

Δείγματα δουλειάς

Πώς μας επωφελεί;

Η συντήρηση acrygel πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένες τεχνίτριες, καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στα νύχια μας και στην επιφάνεια τους. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, οι nail artists θα σας ενημερώσουν και για την κατάσταση των νυχιών σας καθώς και θα σας ενημερώσουν για τους τρόπους περιποίησης που μπορείτε να ακολουθήσετε. Επίσης, μέσω της συντήρησης ανανεώνεται το αποτέλεσμα και τα νύχια μας είναι πιο εντυπωσιακά και υγιή από ποτέ.

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών για τα νύχια μας. Τόσο η τοποθέτηση υλικού όσο και η συντήρηση πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια από το καταρτισμένο προσωπικό. Επικοινωνήστε μαζί τους, κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

panagiota ts
panagiota ts
2023-08-09
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ ευγενικό προσωπικό. Ένας χώρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ✌🏻
Max Simeon
Max Simeon
2023-08-09
Παιδια συγχαρητήρια πραγματικά πολυ καλοί Επιτέλους η κοπέλα μου δεν θα με πριζει για τα νύχια της βρήκε το μέρος της! Με σώσατε 😅😅
Ioanna Filippa
Ioanna Filippa
2023-08-08
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, το προσωπικό πολύ φιλικό και το αποτέλεσμα άψογο!!!!
Dina Karvouni
Dina Karvouni
2023-08-08
Φοβερή εξυπηρέτηση από έμπειρες τεχνητριες! Όλα τέλεια!!
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
2023-08-08
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες! Εξαιρετικό προσωπικό!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας