Σχεδιασμός & Αφαίρεση Φρυδιών

Τα φρύδια είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την κατάλληλη αφαίρεσή τους μπορούμε να αναδείξουμε το βλέμμα μας. Ο σχεδιασμός και η αφαίρεση των φρυδιών μας πρέπει να πραγματοποιούνται πολύ προσεκτικά. Οι εξειδικευμένες brow artists του Casa de Beauté, είναι εδώ ώστε να μας συμβουλεύσουν σχετικά με τα φρύδια μας καθώς και να χρησιμοποιήσουν διάφορες μεθόδους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξουμε κατά τον σχεδιασμό και την αφαίρεση των φρυδιών μας;

Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται αφού λάβουμε διάφορες παραμέτρους υπόψιν. Αρχικά, πρέπει να επιλέξουμε ένα σχήμα που να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου μας. Επίσης, πρέπει να παρατηρήσουμε και πόση απόσταση έχουν τα μάτια μας μεταξύ τους. Οι brow artists του Casa de Beauté δίνουν βάση και στις γωνίες του προσώπου μας, καθώς, και στο τωρινό σχήμα των φρυδιών μας.

Τι σχήμα φρυδιών προτιμάται ανάλογα με το σχήμα του προσώπου;

Μία παράμετρος που αναφέραμε και παραπάνω αφορά το σχήμα του προσώπου μας. Οι βασικοί κανόνες σχηματισμού φρυδιών είναι οι εξής:

  • Στρογγυλό πρόσωπο. Στα στρογγυλά πρόσωπα προτιμάται ένα τοξωτό φρύδι.
  • Μακρύ πρόσωπο. Στο συγκεκριμένο σχήμα προσώπου προτιμάται ένα χαμηλό τόξο.
  • Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Συνιστάται ένα παχύ φρύδι με καμπύλη.
  • Τετράγωνο πρόσωπο. Προτιμάται ένα φρύδι καμπυλωτό και ψηλό.

Τι περιλαμβάνει η αφαίρεση φρυδιών;

Άλλο ένα σημαντικό βήμα είναι η σωστή αφαίρεση – καθαρισμός των φρυδιών μας. Η σωστή αφαίρεση μπορεί να μας βοηθήσει στο να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και η διαδικασία να μην είναι χρονοβόρα. Υπάρχουν 3 μέθοδοι αφαίρεσης και είναι οι εξής:

  • Αποτρίχωση με τσιμπιδάκι. Αποτελεί την πιο γνωστή μέθοδο αφαίρεσης φρυδιών.
  • Αποτρίχωση με κερί. Αποτελεί την πιο ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης.
  • Αποτρίχωση με κλωστή. Είναι μια γρήγορη, λιγότερη ανώδυνη διαδικασία που το αποτέλεσμα έχει μακρά διάρκεια. Βοηθάει στην ανάδειξη του σχήματος που επιθυμούμε.

Η επιλογή της μεθόδου αφαίρεσης θα γίνει αφού οι brow artists μάθουν το σχήμα που θέλουμε να πετύχουμε καθώς και την πυκνότητα των φρυδιών μας.

Δείγματα Δουλειάς

φρυδια casa de beaute
φρυδια casa de beaute

Σχεδιασμός και αφαίρεση φρυδιών: Τι υπηρεσίες υπάρχουν;

Το Casa de Beauté διαθέτει μια πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν το σχηματισμό και την αφαίρεση των φρυδιών μας. Αυτές οι υπηρεσίες είναι οι εξής:

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε απαίτηση και προτίμηση μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία σας. Δείτε τις προσφορές του μήνα και κλείστε ραντεβού για να απολαύσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης φρυδιών με τιμές που ξεκινούν από 6€!


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας