Σχεδιασμός & Αφαίρεση Φρυδιών

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Το σωστό σχήμα μπορεί να αναδείξει το βλέμμα μας και να μας χαρίσει μια ορατή συμμετρία. Λόγω της βαρύτητας που έχουν τα φρύδια για την εμφάνισή, πολλές φορές αποκαλούνται και το κάδρο του προσώπου. Για τον λόγο αυτό είναι πιο συνετό να μην βιαστεί κανείς να τα αφαιρέσει ή σχηματίσει μόνος του, αλλά αντιθέτως να συμβουλευτεί έναν ειδικό επαγγελματία.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Casa de Beauté είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση του κατάλληλου σχήματος και τρόπου αφαίρεσης φρυδιών. Ο σχεδιασμός των φρυδιών πραγματοποιείται λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους υπόψιν οι οποίες έχουν σημασία και μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Το τέλειο σχήμα ορίζεται διαφορετικά σε κάθε άτομο και για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη με ξεχωριστό και προσαρμοσμένο τρόπο. Αρχικά παρατηρούμε το σχήμα και τις παραμέτρους του προσώπου. Έχετε οβάλ, στρόγγυλο, τετράγωνο, ή μήπως τριγωνικό σχήμα προσώπου; Πόση απόσταση υπάρχει ανάμεσα στα μάτια σας; Και πόσο έντονες είναι οι γωνίες σας; Αυτό που επίσης παίζει σημαντικό ρόλο είναι το τωρινό σχήμα των φρυδιών σας. Αν τα φρύδια είναι βγαλμένα με τον λάθος τρόπο θα χρειαστεί λίγο περισσότερος καιρός να μεγαλώσουν και να πάρουν το τέλειο σχήμα.

Στο Casa de Beaute o τρόπος αφαίρεσης των φρυδιών πραγματοποιείται με δύο μεθόδους:

Μπορείτε να επιλέξετε όποιον τρόπο προτιμάτε περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εναλλακτικά το αφήνετε εντελώς επάνω μας και σας συμβουλεύουμε εμείς. Η επιλογή εξαρτάται από το ποιο θα θέλατε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και επίσης από το πόσο πυκνό είναι το τωρινό σας φρύδι.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια απο τις παρακάτω υπηρεσίες για τα φρύδια:

Τατουάζ Φρυδιών
Συντήρηση Τατουάζ Φρυδιών
Brow Lift- Lamination

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας