Συντήρηση ακρυλικού

Συντήρηση ακρυλικού

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις δεν διευκολύνουν τις γυναίκες στην προστασία των άκρων τους. Πολλές παραπονιούνται για τα σπασμένα νύχια τους ή για το γεγονός πως ένα υλικό δεν μπορεί να παραμείνει για αρκετό καιρό στα νύχια τους. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκαν διάφορα υλικά που διευκολύνουν τη δημιουργία ανθεκτικών και εντυπωσιακών νυχιών. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté διαθέτει μια πληθώρα υπηρεσιών που βοηθάνε τις γυναίκες να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες είναι η τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό. Βέβαια, όπως όλες οι υπηρεσίες απαιτούν την κατάλληλη συντήρηση, έτσι και η τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό απαιτεί τη σωστή συντήρηση ακρυλικού.

Συντήρηση ακρυλικού: Διαδικασία

Η διαδικασία συντήρησης ακρυλικού πρέπει να πραγματοποιείται σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, περίπου 3 εβδομάδων, ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενόχληση, μόλυνση αλλά και να διατηρηθεί το εντυπωσιακό σχήμα και αποτέλεσμα. Οι εξειδικευμένες τεχνίτριες του Casa de Beauté πραγματοποιούν την συντήρηση με απόλυτη ασφάλεια, καθώς, χρησιμοποιούν ιατρικό κλίβανο για την αποστείρωση των ειδικών εργαλείων που χρησιμοποιούν.

Στην αρχή, λοιπόν, η τεχνίτρια αφαιρεί το προηγούμενο βερνίκι το οποίο έχει τοποθετηθεί στο υλικό του ακρυλικού. Ένα πλεονέκτημα του ακρυλικού είναι ότι δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί το υλικό, αλλά στην πραγματικότητα γίνεται ένα ρετούς. Αφού αφαιρεθεί το βερνίκι, σπρώχνει με ειδικό pusher τα πετσάκια και απομακρύνει τα υπονύχια και τα υπολείμματα που μπορεί να υπάρχουν. Με αυτόν τον τρόπο, το νύχι καθαρίζετε και μπορεί να λιμαριστεί η επιφάνεια του και να δοθεί το επιθυμητό σχήμα.

Έτσι, το νύχι είναι έτοιμο να δεχτεί τις λεπτές στρώσεις του ακρυλικού με στόχο την δημιουργία ελεύθερου άκρου. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσθέσει το υλικό και με την βοήθεια του τροχού και της λίμας θα δώσει το σωστό σχήμα και τις σωστές καμπύλες στο νύχι. Στο τέλος της διαδικασία, περνάει το βερνίκι 2 φορές και κλειδώνει με top coat. Για να προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση, χρησιμοποιεί λαδάκι και κρέμα για την ενυδάτωση των χεριών.

Γιατί πρέπει να κάνω συντήρηση στα νύχια μου;

Η συντήρηση είναι πολύ σημαντική γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποφύγουμε διάφορες καταστάσεις. Οι τεχνίτριες από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα ελέγξουν την κατάσταση των νυχιών σας και θα σας συμβουλέψουν με διάφορους τρόπους περιποίησης. Με την συντήρηση μπορεί να αποφευχθεί οποιαδήποτε μόλυνση ή μύκητας που μπορεί να προκληθεί από κάποια ρωγμή στην οποία μπορεί να εισέλθει υγρασία. Με λίγα λόγια, κύριος στόχος της συντήρησης ακρυλικού είναι η πραγματοποίηση ενός μίνι ρετούς που θα διατηρήσει τα νύχια κομψά, καθαρά και υγιή.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουν ανθεκτικά νύχια και απαιτείται η συντήρησή τους;

Όπως προαναφέραμε, το Casa de Beauté προσφέρει πολλές υπηρεσίες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις όλων των γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που απαιτούν συντήρηση για την υγιή των νυχιών μας είναι οι εξής:

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Διαθέτει εξελιγμένο και σύγχρονο εξοπλισμό λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. Επικοινωνήστε μαζί μας, κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας