Τεχνική Dipping: Η νέα τάση στο μανικιούρ

H σύγχρονη γυναίκα, καλείται να φέρει εις πέρας πάρα πολλούς ρόλους και υποχρεώσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με απόλυτη επιτυχία! Σύμμαχος της καθημερινότητας της είναι το υπέροχο, αψεγάδιαστο μανικιούρ της. Γρήγορο, εύκολο, με μεγάλη διάρκεια ζωής 15 ημερών και σίγουρα το καλύτερο κόσμημα των άκρων της. Τι γίνεται όμως, όταν τα νύχια λόγω εργασιών, τραυματισμών ή ακόμα και από τη λάθος μεταχείριση κάποιας τεχνίτριας είναι αδύναμα και δεν μπορούν να υποστηρίξουν το ημιμόνιμο βερνίκι; Η λύση δεν είναι άλλη από την τεχνική dipping.

Τι είναι το dipping;

Το dipping είναι μια τεχνική στην οποία χρησιμοποιείται η παντοδύναμη ακρυλική σκόνη, ως ενισχυτικό του φυσικού μας νυχιού, αποτρέποντας το από τη φθορά ή τον τραυματισμό. Η συγκεκριμένη τεχνική ήρθε να ενώσει τη βάση του ημιμόνιμου με την ακρυλική σκόνη, προσφέροντας στα άκρα μας απαράμιλλη ανθεκτικότητα και διατηρεί το φυσικό μας νύχι.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως παλαιότερα χρησιμοποιούσαν μια μορφή κόλλας με αποτέλεσμα η χημεία του φυσικού νυχιού να διαταράσσεται στο μέγιστο. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté διαθέτει μια ποικιλία υπηρεσιών που δεν βλάπτουν το φυσικό νύχι και ενισχύουν την ανθεκτικότητά τους. Κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες είναι:

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην αρχή, η nail artist λιμάρει τα νύχια σας ώστε να δημιουργήσει τον κατάλληλο καμβά. Έπειτα, καθαρίζει τα νύχια σας από οποιαδήποτε ατέλεια όπως είναι τα πετσάκια και οι παρανυχίδες. Αφού δοθεί το επιθυμητό σχήμα, εφαρμόζεται μια λεπτή στρώση βάσης. Αμέσως μετά, η Nail artist τοποθετεί τη σκόνη προσεκτικά ώστε να καλύψει όλο το νύχι.

Με την τοποθέτηση της σκόνης, τα νύχια είναι έτοιμα να βαφτούν στο χρώμα που επιθυμείτε. Τέλος, τοποθετείται top coat για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Όπως βλέπουμε, η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα κρατάει έως και 1 μήνα, ενώ δεν τοποθετούμε στα νύχια μας πολλά υλικά που μπορεί να τα βλάψουν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής dipping;

Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί επανάσταση για τη φροντίδα των άκρων μας και διαθέτει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων.

  • Για νύχια αδύναμα, κοντά, μακριά ή ακόμη και για διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, το dipping εφαρμόζεται σε ελάχιστο χρόνο.
  • Δεν απαιτεί καμία συντήρηση μέχρι το επόμενο ραντεβού με την τεχνίτρια σας.
  • Κατά τη διάρκεια της συντήρησης δεν επιβάλλεται ολική αφαίρεση και επανατοποθέτηση του υλικού πάνω στο φυσικό σας νύχι. Με αυτό τον τρόπο, η επιφάνεια του φυσικού σας νυχιού μένει ανέγγιχτη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και έτσι μπορεί να επιτευχθεί η πλήρης ανάπλαση του ή διατήρηση του.
  • Είναι η ιδανική τεχνική περιποίησης για γυναίκες που έχουν λεπτά και αδύναμα νύχια.

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté που βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη. Διαθέτει όλες τις υπηρεσίες περιποίησης νυχιών και χρησιμοποιεί προϊόντα που είναι ασφαλή για το φυσικό του νυχιού σας.  Επικοινωνήστε μαζί τους, κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές για τα νύχια σας. Αφεθείτε στα χέρια των εξειδικευμένων τεχνιτριών μας για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας