Πεντικιούρ με σχήμα

Καθημερινά τα πόδια μας δέχονται ιδιαίτερη πίεση λόγω του σωματικού βάρους, των υποδημάτων, της ορθοστασίας και πολλών ακόμη παραγόντων. Λόγω, λοιπόν, των παραπάνω παραγόντων μπορεί να αναδειχθούν σοβαρά προβλήματα που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά μας π.χ. σκληρύνσεις, κάλοι κ.ά.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων δίνει περισσότερη σημασία στο μανικιούρ από ότι στο πεντικιούρ, δίνοντας δικαιολογίες όπως «τον χειμώνα φοράω κάλτσες, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω πεντικιούρ». Όμως, το πεντικιούρ είναι πολύ σημαντικό και δεν συνδέεται απόλυτα με το βερνίκι. Αντιθέτως, μπορεί να αποτελεί μια υπηρεσία ανακούφισης που περιλαμβάνει απλώς το σωστό σχήμα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα κάτω άκρα.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, παρέχονται υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Οι υπηρεσίες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κάτω άκρα και στην ανακούφισή τους από ενοχλήσεις και πόνο είναι:

Πεντικιούρ με σχήμα: Διαδικασία

Οι nail artists του Casa de Beauté διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Αφεθείτε στα χέρια τους και απαλλαχθείτε από προβλήματα που ταλαιπωρούν τα άκρα σας. Πιο αναλυτικά, διεξάγεται η εξής διαδικασία κατά το πεντικιούρ με σχήμα:

  • Η πρώτη διαδικασία στη θεραπεία του πεντικιούρ είναι να δοθεί το σωστό σχήμα. Αν τα νύχια μεγαλώνουν εσωτερικά στο δέρμα ή σπάνε, το καλύτερο που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι να κόβονται πάντα σε μια ευθεία
  • Είναι σημαντικό να αποφύγουμε να τα κόψουμε στρογγυλά (οβάλ) ή τετράγωνα ώστε να αποτρέψουμε να μεγαλώσουν εσωτερικά
  • Αν τα νύχια κοπούν ευθεία, οι γωνίες των νυχιών μπορούν να αναπτυχθούν λιγότερο μυτερές και να ακολουθήσουν το σχήμα των δακτύλων
  • Επίσης, πολύ σημαντικό στο πεντικιούρ είναι και το μήκος των νυχιών. Αποφεύγουμε να κόψουμε τα νύχια πολύ βαθιά
  • Αποφεύγουμε και τα μακριά νύχια στα πόδια ώστε να μην υπάρξει τραυματισμός και πίεση, κάτι που συμβαίνει καθημερινά με τα παπούτσια
  • Τέλος, συνεχίζουμε με την περιποίηση επωνυχίων (πετσάκια), περιποίηση στα πέλματα και βαφή (ημιμόνιμο πεντικιούρ, απλό βερνίκι)

Γιατί πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το σχήμα που θα δοθεί κατά το πεντικιούρ;

Η πλειοψηφία των ανθρώπων κόβουν λάθος τα νύχια των κάτω άκρων τους και φτάνουν στο σημείο να παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα και να απευθύνονται σε ειδικούς. Η είσφρυση όνυχος αποτελεί μια επώδυνη κατάσταση, κατά την οποία μέρος του νυχιού πιέζει το δέρμα δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο επώδυνα συμπτώματα, όπως είναι τα εξής:

  • Έντονος πόνος
  • Δημιουργία φλεγμονής ή αποστήματος
  • Παρουσία υγρού

Στο Casa de Beauté θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το σχήμα των νυχιών σας στα κάτω άκρα σε συνδυασμό με την συμπτωματολογία που μπορεί να έχετε εμφανίσει. Η τεχνογνωσία των nail artists θα σας απαλλάξει από τυχόν ενοχλήσεις και θα μπορείτε να αποκτήστε ξανά τα νύχια που ονειρευόσασταν, καθώς, μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποια άλλη υπηρεσία.

Στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα, θα βρείτε το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté και ότι ακριβώς χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί τους, κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

panagiota ts
panagiota ts
2023-08-09
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ ευγενικό προσωπικό. Ένας χώρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ✌🏻
Max Simeon
Max Simeon
2023-08-09
Παιδια συγχαρητήρια πραγματικά πολυ καλοί Επιτέλους η κοπέλα μου δεν θα με πριζει για τα νύχια της βρήκε το μέρος της! Με σώσατε 😅😅
Ioanna Filippa
Ioanna Filippa
2023-08-08
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, το προσωπικό πολύ φιλικό και το αποτέλεσμα άψογο!!!!
Dina Karvouni
Dina Karvouni
2023-08-08
Φοβερή εξυπηρέτηση από έμπειρες τεχνητριες! Όλα τέλεια!!
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
2023-08-08
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες! Εξαιρετικό προσωπικό!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας