ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Το βλέμμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά ομορφιάς μιας γυναίκας, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί με μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Οι ωραίες βλεφαρίδες απαλλάσσουν μια γυναίκα από το έντονο μακιγιάζ, καθώς μοιάζει ήδη περιποιημένη και φρέσκια έχοντας μονάχα πυκνές και ανορθωμένες βλεφαρίδες. Όλες επιθυμούμε να φαινόμαστε όμορφες χωρίς να είναι ανάγκη να ξοδεύουμε πολύ χρόνο το πρωί. Ένας σίγουρος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι μέσω της ενίσχυσης των βλεφαρίδων μας.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές ενίσχυσης των βλεφαρίδων. Στο κέντρο αισθητικής του Casa de Beaute θα βρείτε μόνο τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους, οι οποίες έχουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι μέθοδοι αυτοί μπορούν να χωριστούν σε δύο υποομάδες:

  • Μέθοδοι που εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες
  • Μέθοδοι εφαρμογής τεχνητών βλεφαρίδων

Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας φυσικές χωρίς την τοποθέτηση τεχνητών βλεφαρίδων, τότε το Lash Lift είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Πρόκειται για μια απίστευτη μέθοδο κατά την οποία οι βλεφαρίδες αποκτούν καμπυλότητα και ανόρθωση, έτσι ώστε να σας χαρίσουν το πιο ζωντανό σας βλέμμα. Συνδυάστε την υπηρεσία αυτή με την βαφή βλεφαρίδων και θα αποκτήσετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι βλεφαρίδες σας θα έχουν την πιο σκούρη και έντονη απόχρωση ώστε να μοιάζουν τόσο πυκνές και μακριές όσο οι ψεύτικες.

Για όσες επιθυμούν κάτι πιο τολμηρό και έντονο, προτείνουμε το:

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την επικόλληση τεχνιτών βλεφαρίδων πάνω στις φυσικές σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δραματικό και έντονο. Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε το κέντρο αισθητικής Casa de Beaute σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε συντήρηση βλεφαρίδων ή αφαίρεση των extension σας. Όποια και να είναι η επιλογή σας, οι άριστα εκπαιδευμένοι αισθητικοί μας ανυπομονούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας χαρίσουν το πιο ακαταμάχητο βλέμμα που είχατε ποτέ

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας