ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Το βλέμμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά ομορφιάς μιας γυναίκας, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί με μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Οι ωραίες βλεφαρίδες απαλλάσσουν μια γυναίκα από το έντονο μακιγιάζ, καθώς μοιάζει ήδη περιποιημένη και φρέσκια έχοντας μονάχα πυκνές και ανορθωμένες βλεφαρίδες. Όλες επιθυμούμε να φαινόμαστε όμορφες χωρίς να είναι ανάγκη να ξοδεύουμε πολύ χρόνο το πρωί. Ένας σίγουρος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι μέσω της ενίσχυσης των βλεφαρίδων μας.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές ενίσχυσης των βλεφαρίδων. Στο κέντρο αισθητικής του Casa de Beaute θα βρείτε μόνο τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους, οι οποίες έχουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι μέθοδοι αυτοί μπορούν να χωριστούν σε δύο υποομάδες:

  • Μέθοδοι που εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες
  • Μέθοδοι εφαρμογής τεχνητών βλεφαρίδων

Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας φυσικές χωρίς την τοποθέτηση τεχνητών βλεφαρίδων, τότε το Lash Lift είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Πρόκειται για μια απίστευτη μέθοδο κατά την οποία οι βλεφαρίδες αποκτούν καμπυλότητα και ανόρθωση, έτσι ώστε να σας χαρίσουν το πιο ζωντανό σας βλέμμα. Συνδυάστε την υπηρεσία αυτή με την βαφή βλεφαρίδων και θα αποκτήσετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι βλεφαρίδες σας θα έχουν την πιο σκούρη και έντονη απόχρωση ώστε να μοιάζουν τόσο πυκνές και μακριές όσο οι ψεύτικες.

Για όσες επιθυμούν κάτι πιο τολμηρό και έντονο, προτείνουμε το:

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την επικόλληση τεχνιτών βλεφαρίδων πάνω στις φυσικές σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δραματικό και έντονο. Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε το κέντρο αισθητικής Casa de Beaute σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε συντήρηση βλεφαρίδων ή αφαίρεση των extension σας. Όποια και να είναι η επιλογή σας, οι άριστα εκπαιδευμένοι αισθητικοί μας ανυπομονούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας χαρίσουν το πιο ακαταμάχητο βλέμμα που είχατε ποτέ

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας