ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Το βλέμμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά ομορφιάς μιας γυναίκας, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί με μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Οι ωραίες βλεφαρίδες απαλλάσσουν μια γυναίκα από το έντονο μακιγιάζ, καθώς μοιάζει ήδη περιποιημένη και φρέσκια έχοντας μονάχα πυκνές και ανορθωμένες βλεφαρίδες. Όλες επιθυμούμε να φαινόμαστε όμορφες χωρίς να είναι ανάγκη να ξοδεύουμε πολύ χρόνο το πρωί. Ένας σίγουρος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι μέσω της ενίσχυσης των βλεφαρίδων μας.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές ενίσχυσης των βλεφαρίδων. Στο κέντρο αισθητικής του Casa de Beaute θα βρείτε μόνο τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους, οι οποίες έχουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι μέθοδοι αυτοί μπορούν να χωριστούν σε δύο υποομάδες:

  • Μέθοδοι που εφαρμόζονται στις φυσικές βλεφαρίδες
  • Μέθοδοι εφαρμογής τεχνητών βλεφαρίδων

Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας φυσικές χωρίς την τοποθέτηση τεχνητών βλεφαρίδων, τότε το Lash Lift είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Πρόκειται για μια απίστευτη μέθοδο κατά την οποία οι βλεφαρίδες αποκτούν καμπυλότητα και ανόρθωση, έτσι ώστε να σας χαρίσουν το πιο ζωντανό σας βλέμμα. Συνδυάστε την υπηρεσία αυτή με την βαφή βλεφαρίδων και θα αποκτήσετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι βλεφαρίδες σας θα έχουν την πιο σκούρη και έντονη απόχρωση ώστε να μοιάζουν τόσο πυκνές και μακριές όσο οι ψεύτικες.

Για όσες επιθυμούν κάτι πιο τολμηρό και έντονο, προτείνουμε το:

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την επικόλληση τεχνιτών βλεφαρίδων πάνω στις φυσικές σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δραματικό και έντονο. Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε το κέντρο αισθητικής Casa de Beaute σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε συντήρηση βλεφαρίδων ή αφαίρεση των extension σας. Όποια και να είναι η επιλογή σας, οι άριστα εκπαιδευμένοι αισθητικοί μας ανυπομονούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας χαρίσουν το πιο ακαταμάχητο βλέμμα που είχατε ποτέ

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας