Νύχια

νύχια


Τη σημερινή εποχή , η περιποίηση των νυχιών έχει καθιερωθεί ως μία από τις βασικές μορφές αυτοφροντίδας, ενώ αποτελεί τη μηνιαία συνήθεια γυναικών και ανδρών παγκοσμίως. Επιπλέον, τα νύχια αποτελούν μία ιδιαίτερη μορφή τέχνης και εξειδίκευσης εκατομμυρίων nail artists ανά τον κόσμο. Πλέον, υπάρχει μία εξαιρετική ποικιλία σχεδίων για νυχια, χρωμάτων, τεχνικών και υλικών. Με τα συγκεκριμένα μπορούν να δημιουργηθούν εξαιρετικά αποτελέσματα αν χρησιμοποιηθούν από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Διαφορετικά σχέδια και σχήματα νυχιών κατακλύζουν τις τάσεις της μόδας και δημιουργούν ένα επιπλέον στοιχείο που θα απογειώσει κάθε εμφάνιση.

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι θεραπείες ανακούφισης από το άγχος που προσφέρουν χαλάρωση, παράγουν πιο απαλό δέρμα και αφήνουν μια αίσθηση αναζωογόνησης. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στα νύχια των χεριών και των ποδιών παρέχουν επίσης μακροζωία στα νύχια και τα κάνουν πιο δυνατά.

Ποια είναι η διαδικασία για το manicure;

Σε όλες τις μεθόδους περιποίησης των νυχιών, η προετοιμασία των άκρων είναι σχετικά παρόμοια. Όπως μας αναφέρουν επεξηγηματικά οι επαγγελματίες nail experts του ινστιτούτου αισθητικής Casa de Beauté, πρώτο βήμα αποτελεί ο έλεγχος του νυχιού καθώς και του άκρου γενικότερα. Αφαιρούνται οποιεσδήποτε ατέλειες όπως πετσάκια, σκληρό δέρμα ή παρανυχίδες και έπειτα αφαιρείται όλη η υγρασία από τα νύχια που θα αποτελέσουν τον καμβά μας. Στη συνέχεια, τα νύχια λαμβάνουν το επιθυμητό σχήμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τετραγωνισμένα, στιλέτο, οβάλ, μπαλαρίνα, αμυγδαλωτά και στρογγυλεμένα νύχια, ανάλογα βέβαια και με το μήκος τους. Έπειτα σπρώχνουν τα επωνύχια ή αλλιώς πετσάκια και στο τέλος περνάνε τα νύχια με το λεγόμενο buffer. Τέλος, η διαδικασία εξαρτάται και από ποια υπηρεσία θα επιλεγεί.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το manicure;

Υπάρχει μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να αναδείξουν τα νύχια μας και να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα βασικά είδη που επιλέγονται και διαθέτει το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté είναι τα εξής:

 

Τι περιλαμβάνει το pedicure;

Το pedicure είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς, τα πόδια μας είναι από τα σημεία που ταλαιπωρούνται περισσότερο. Το πρώτο βήμα, είναι ένα ποδόλουτρο που θα μαλακώσει τους ιστούς και θα κάνει τα πόδια πιο εύπλαστα προς περιποίηση. Έπειτα, γίνεται απολέπιση στις φτέρνες ώστε να απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και σημεία με ξηρότητα. Στη συνέχεια, τα νύχια λιμάρονται ώστε να αποκτήσουν το ιδανικό σχήμα και αφαιρείται όλη η υγρασία για την διατήρηση του πεντικιούρ. Ύστερα, ακολουθεί η βαφή με απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο θα ολοκληρώσει την πλήρη αναζωογόνηση που προσφέρει το πεντικιούρ.

 

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το pedicure;

Τα βασικά είδη του pedicure είναι:

Επιπλέον, στην περιποίηση των νυχιών και γενικότερα των άκρων κατατάσσεται και η θεραπεία παραφίνης. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι εξαιρετικά ενυδατική και αναζωογονητική και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

Δείγματα δουλειάς

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της περιποίησης των άκρων μας;

Η περιποίηση των άκρων κρύβει πολλά οφέλη όπως είναι:

 • Τονώνει την αυτοπεποίθησή μας.
 • Μας χαλαρώνει και μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητά μας.
 • Βοηθάει στην καταπολέμηση της ονυχοφαγίας.
 • Μπορούν να αντιμετωπιστούν τυχόν ενοχλήσεις ή προβλήματα όπως κάλος, μύκητες.

Για μία πλήρη περιποίηση νυχιών επισκεφθείτε το απόλυτο ινστιτούτο αισθητικής στην καρδιά του Χολαργού, το Casa de Beauté! Αφεθείτε στα χέρια των καταξιωμένων nail artists και απολαύστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να επωφεληθείτε από τις προσφορές.

 • Έλεγχος νυχιού και άκρου
 • Αφαίρεση περιττών δομών(πχ πετσάκια, παρανυχίδες)
 • Απομάκρυνση υγρασίας για καλύτερο στρώσιμο βαφής
 • Διαμόρφωση σχήματος
 • Φροντίδα επωνυχίων
 • Εφαρμογή buffer

 • Απλό (με απλό βερνίκι)
 • Ημιμόνιμο manicure
 • Τεχνητά νύχια (Τζελ, ακρυλικό ή άκρυτζελ)

Υπάρχουν 4 διαφορές οι οποίες είναι:

 • Η διαδικασία πολυμερισμού στο νύχι
 • Η πυκνότητα του φυσικού νυχιού
 • Η διαδικασία αφαίρεσης του υλικού
 • Το ακρυλικό είναι πιο ανθεκτικό υλικό, ενώ το τζελ πιο εύκαμπτο, ελαστικό και απορροφητικό στους κραδασμούς

 • Απλό (με απλό βερνίκι)
 • Ημιμόνιμο pedicure
 • Θεραπευτικό pedicure
 • Spa pedicure με απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας