Brow Lift- Lamination

Τι είναι το Brow Lift;

Το Brow Lift ή αλλιώς Brow Lamination είναι μια πρόσφατη τεχνική φρυδιών οι οποία έχει γίνει πολύ περιζήτητη και δημοφιλής λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων της. Στην ουσία πρόκειται για περμανάντ φρυδιών κατά το οποίο τα φρύδια φορμάρονται ανοδικά για το ποιο γεμάτο και „fluffy“ αποτέλεσμα.

Στο διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute προσφέρουμε αυτήν την πρωτοποριακή μέθοδο ανόρθωσης και «σταθεροποίησης» φρυδιών ή οποία συνοδεύεται από σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών, εφαρμογή κερατίνης για θρέψη και ενδυνάμωση όπως και επίσης βαφή φρυδιών. Το αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς τα φρύδια διπλασιάζονται σε πάχος και όγκο, φαίνονται καλοσχηματισμένα και δίνουν στο βλέμμα σας μια όψη νεανική και γεμάτο ζωντάνια. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι από 6 με 8 εβδομάδες και η μέθοδος χαρακτηρίζεται από το πόσο φυσική και ανώδυνη είναι. Δεν υπάρχουν πιθανές αρνητικές παρενέργειες καθώς είναι απολύτως ασφαλής για εσάς και τα φρύδια σας.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το brow lift είναι κατάλληλο για αυτούς που επιθυμούν να έχουν φορμαρισμένα και καλοσχηματισμένα φρύδια με διάρκεια.

Ενδείκνυνται ιδιαίτερα για όσους έχουν

  • φρύδια λεπτά ή κανονικά και προτιμούν ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα
  • φρύδια με πολλά κενά
  • φρύδια με τρίχες ατίθασες, σγουρές ή με καθοδική τάση
  • φρύδια με πολύ μακριές τρίχες που χρειάζονται συνεχώς ψαλίδισμα

Το brow lift είναι ιδανικό ως εναλλακτική του τατουάζ φρυδιών για όσες κοπέλες δεν θα ήθελαν να δεσμευτούν με ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι πως δεν θα πρέπει πλέον να σπαταλάτε χρόνο για να γεμίσετε ή να σχηματίσετε τα φρύδια σου κάθε πρωί γιατί θα είναι ήδη έτοιμα και εντυπωσιακά με ένα απλό βούρτσισμα.

Μετά τη θεραπεία brow lift:

Παρακάτω αναφέρουμε τι θα πρέπει να προσέξετε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια του αποτελέσματος:

  • αποφύγετε την επαφή με νερό ή ατμό για 24 ώρες
  • αποφύγετε να κοιμόσαστε πάνω στα φρύδια σας, ιδιαίτερα στην αρχή
  • όταν τα φρύδια έρχονται σε επαφή με νερό μετά το πρώτο 24ωρο, στεγνώστε καλά την περιοχή με μια πετσέτα ή χαρτί ώστε να απομακρύνετε την υγρασία
  • η χρήση προϊόντων μακιγιάζ μπορεί να μειώσει την διάρκεια του αποτελέσματος
  • να χτενίζετε καθημερινά τα φρύδια με το ειδικό βουρτσάκι σε όποια κατεύθυνση σας χαρίζει το εμφάνιση που θα θέλατε να έχουν

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας