Εξπρές Pedicure

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν καταστήσει δύσκολη την περιποίηση των σύγχρονων ανθρώπων και το ραντεβού τους σε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Η διάρκεια μιας επίσκεψης στο ινστιτούτο αισθητικής εξαρτάται από την θεραπεία που επιθυμούν να λάβουν. Το εξπρές pedicure ήρθε να δώσει την λύση και να διευκολύνει τις γυναίκες στην περιποίηση των άκρων τους, ώστε να δείχνουν περιποιημένα όλο τον χρόνο. Τι ακριβώς είναι, όμως, το εξπρές pedicure;

Τι είναι το εξπρές pedicure και ποια διαδικασία ακολουθείται;

Ως εξπρές pedicure ορίζουμε την έννοια του βαψίματος όνυχα χωρίς τον καθαρισμό επωνύχιων και της πτέρνας. Με τα ειδικά εργαλεία και την τεχνογνωσία των nail artists, μέσα σε μισή ώρα επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να παραλείπονται σημαντικά βήματα από την διαδικασία. Πιο αναλυτικά:

  • Η nail artist αφαιρεί το χρώμα που βρίσκεται ήδη στα νύχια είτε με τη βοήθεια ασετόν στην περίπτωση απλού βερνικιού, είτε με τη χρήση τροχού εάν έχει τοποθετηθεί ημιμόνιμο βερνίκι.
  • Έπειτα, πραγματοποιείται κόψιμο του όνυχα όπου θεωρηθεί απαραίτητο, για να δοθεί το επιθυμητό σχήμα και να αποφευχθούν αποκολλήσεις, καθώς είναι εστία μικροβίων.
  • Το λιμάρισμα ελεύθερου άκρου είναι το αμέσως επόμενο βήμα, σε συνδυασμό με το μπαφάρισμα του όνυχα για να απομακρυνθούν τυχόν ραβδώσεις ή/και κολλημένα επωνύχια.
  • Αφού επιλεχθεί το ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι, τοποθετείται ομοιόμορφα πάνω στον όνυχα.
  • Στο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, η ενυδάτωση του δέρματος παίζει σημαντικό ρόλο και γι’ αυτό στο τέλος της επίσκεψης η nail artists πραγματοποιεί χαλαρωτικό μασάζ στα κάτω άκρα με έλαια ή κρέμα.

Εξπρές Pedicure: Πλεονεκτήματα

Το εξπρές pedicure αποτελεί μια θεραπεία που κατά διαστήματα επιλέγεται από πολλές γυναίκες για διάφορους λόγους, όπως είναι τα εξής:

  • Κύριο πλεονέκτημα του εξπρές pedicure είναι η χρονική διάρκειά του, καθώς, σε λιγότερο από μισή ώρα μπορείτε να αποκτήσετε περιποιημένα κάτω άκρα.
  • Το τακτικό pedicure, ακόμα και το εξπρές Pedicure, συμβάλει στην πρόληψη καταπολέμησης κοινών προβλημάτων στα άκρα όπως είναι οι κάλοι, οι μύκητες, είσφρυση όνυχος.
  • Το μασάζ που πραγματοποιείται στο τέλος της θεραπείας συμβάλει στην ανακούφιση από το άγχος και στην στιγμιαία χαλάρωση από την καθημερινότητα.
  • Είναι μια εύκολη και ταχεία επιλογή που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και τον χειμώνα, χωρίς να απαιτηθεί κάποιο ραντεβού που διαρκεί περισσότερο.

Γιατί να επιλέξω το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beaute;

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté δημιουργήθηκε για την κάλυψη βασικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου που προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο για την περιποίηση και την χαλάρωσή του μέσα στην καθημερινότητα. Προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών όπως είναι οι εξής:

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα και απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλο για να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί τους, κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.