Βαφή Βλεφαρίδων

Πόσο εύκολα όλες οι γυναίκες βάφουμε τα μαλλιά μας; Γιατί, λοιπόν, το ίδιο εύκολα να μην βάψουμε και τις βλεφαρίδες μας; Μπορεί να είναι κάτι που να μην είχαμε σκεφτεί αλλά στην ουσία είναι μια διαδικασία πολύ εύκολη και μας βοηθάει στην καθημερινότητα μας να φαινόμαστε κομψές χωρίς να προσπαθούμε. Η βαφή βλεφαρίδων ήρθε να δώσει τέλος στην πολλαπλή τοποθέτηση μάσκαρας και στην ταλαιπωρία των βλεφαρίδων μας.

Τι είναι η βαφή βλεφαρίδων;

Η βαφή βλεφαρίδων είναι μια μέθοδος που προσφέρει ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια ημιμόνιμης βαφής δίνουμε χρώμα στις βλεφαρίδες μας και έχουμε την αίσθηση ότι φοράμε μόνιμα μάσκαρα. Η συγκεκριμένη βαφή που χρησιμοποιείται δεν ξεβάφει και προσφέρει τον επιθυμητό όγκο και βάθος στο βλέμμα μας. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών για τις βλεφαρίδες μας όπως είναι:

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία της συγκεκριμένης τεχνικής είναι πολύ απλή. Στην αρχή, οι lash experts του Casa de Beauté θα καθαρίσουν την περιοχή των ματιών με μια ειδική lotion. Αυτό γίνεται, ώστε, να μην υπάρξει ίχνος μακιγιάζ ή υπολειμμάτων. Έπειτα, θα τοποθετήσουν ειδική κρέμα γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα. Κάτω από τις βλεφαρίδες χρησιμοποιούν προστατευτική ταινία για να μπορούν να τοποθετούν τα υλικά προσεκτικά στις βλεφαρίδες.

Αφού, κλείσουμε τα μάτια μας θα τοποθετήσουν τη βαφή και θα την αφήσουν να δράσει για 10 μόνο λεπτά. Τέλος, αφαιρούν τη βαφή με νερό και χρησιμοποιούν μια ειδική θεραπεία που θρέφει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες μας.

Βαφή βλεφαρίδων: είναι επικίνδυνη η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι ακίνδυνη και ανώδυνη. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ελεγμένα και ειδικά σχεδιασμένα για τα μάτια μας. Το μόνο που κάνουν είναι να θρέφουν τις βλεφαρίδες μας και να δίνουν ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μακιγιάζ μετά την υπηρεσία;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς την χρήση μακιγιάζ μετά την υπηρεσία. Βεβαίως, θα διαπιστώσετε πως δεν θα χρειαστεί η τοποθέτηση μάσκαρας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα που προσδίδει η υπηρεσία είναι εντυπωσιακό σε καθημερινή βάση.

Τι επιτυγχάνουμε μέσω της βαφής βλεφαρίδων;

Μέσω της θεραπείας βαφής βλεφαρίδων επιτυγχάνουμε την ενίσχυση του χρώματος των φυσικών μας βλεφαρίδων μέσω της απόχρωσης που θα επιλέξουμε από την ποικιλία χρωμάτων που διαθέτει το Casa de Beauté. Η ίδια η βαφή έχει αναπτυχθεί ειδικά με σκοπό να  είναι απόλυτα ασφαλής γύρω από την περιοχή των ματιών.

Συνολικά η διαδικασία διαρκεί μόνο 40 λεπτά για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που μπορεί να κρατήσει έως και 2 μήνες!

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα και ήρθε να βάλει τέλος στην χρήση της μάσκαρας. Διαθέτει μια ποικιλία υπηρεσιών, όσον αφορά τις βλεφαρίδες, που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να επωφεληθείτε από τις προσφορές!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας