Spray Tan

Η σοκολατένια επιδερμίδα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι κάτι πολύ θελκτικό για όλους και έτσι ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να το πετύχουμε. Φυσικά, είναι απαραίτητο να εφαρμόζουμε υπηρεσίες και τεχνικές οι οποίες να είναι ακίνδυνες για το δέρμα μας. Η ηλιοθεραπεία και το σολάριουμ είναι γνωστό πως αν δεν γίνουν ελεγχόμενα, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές δερματικές βλάβες. Ο ήλιος είναι ικανός να προκαλέσει πρόωρη φωτογήρανση και φυσικά καρκίνο του δέρματος ενώ αντίστοιχα το σολάριουμ εκπέμπει ακτινοβολία. Επομένως, και οι δυο υπηρεσίες είναι σχετικά επίφοβες.

Τι είναι το spray tan;

Το «spray tan» ή αλλιώς το «μαύρισμα με αερογράφο» είναι μία επαναστατική μέθοδος μαυρίσματος και εντελώς ακίνδυνη. Ουσιαστικά, πρόκειται για ψεκασμό με χρώμα που εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο σώμα χωρίς να αφήνει κενά. Εμπεριέχει ζαχαροκάλαμο, Aloe Vera και αντιγηραντικές βιταμίνες.

Πόσο διαρκεί;

Με την σωστή φροντίδα και την εφαρμογή των οδηγιών που θα σας δοθούν, το μαύρισμα μπορεί να σας διαρκέσει παραπάνω από 10 μέρες. Επιπλέον, υπάρχουν κάποια extra tips όπως:

  • Να έχετε κάνει απολέπιση σώματος ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα πριν τη συνεδρία,
  • Να έχετε εφαρμόσει κάποια μέθοδο αποτρίχωσης(εάν κάνετε), 
  • Μετά την συνεδρία παίζει σημαντικό ρόλο η ενυδάτωση,
  • Μην πλυθείτε για τις επόμενες 6-8 ώρες,
  • Μην φορέσετε στενά ρούχα καθώς θα τα χρωματίσετε αλλά και θα αφαιρεθεί ποσότητα χρώματος από το δέρμα,
  •  Μην γυμναστείτε για τις επόμενες 6-8 ώρες,
  • Το ντους την πρώτη μέρα καλό θα ήταν να γίνει μόνο με νερό ή και απαλό σαπούνι αλλά αυστηρά χωρίς τη χρήση σφουγγαριού για 10 μέρες.
  • Εφαρμόζετε πάντα το αντηλιακό σας καθώς το χρώμα του αερογράφου δεν σας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου. Το αντηλιακό, πέρα από προστατευτικές ιδιότητες, διαθέτει και ενυδατικές, κάτι που όπως είπαμε είναι απαραίτητο.

Αδιαμφισβήτητα αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την μοναδική υπηρεσία καθώς θα συνδυάσετε σοκολατένια και εντυπωσιακή επιδερμίδα με περιποίηση του δέρματος! Μαυρίστε με Spray Tan και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Καθόλου. Αντιθέτως περιέχει ζαχαροκάλαμο, Aloe Vera και αντιγηραντικές βιταμίνες.

Αν ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών, μπορεί να έχει διάρκεια και παραπάνω από 10 ημέρες. Ωστόσο, θα σας δοθούν και extra tips για μεγαλύτερη διάρκεια.

Πρέπει να έχετε κάνει απολέπιση με τη χρήση peeling ώστε απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και να απλωθεί καλύτερα το χρώμα. Επίσης, να έχετε κάνει μπάνιο καθώς δεν επιτρέπεται να ρίξετε νερό για τουλάχιστον 7-8 ώρες. Τέλος, να ντυθείτε με άνετα, απλά και σκουρόχρωμα ρούχα ώστε αν υπάρξει κάποιο περίσσευμα από το χρώμα, να μην σας λερώσει κάποιο αξιόλογο ρούχο.

Γιατί μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να πετύχετε τον χρωματικό τόνο που επιθυμείτε χωρίς κανένα κίνδυνο, και πολύ οικονομικά.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας