Περιποίηση νυχιών

Η περιποίηση των νυχιών θεωρείται ιδιαιτέρως απαραίτητη τόσο για αισθητικούς λόγους, όσο και για λόγους υγιεινής. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των γυναικών αλλά και των ανδρών. Τα βασικά βήματα, όμως, μιας σωστής περιποίησης νυχιών είναι τα εξής:

1. Ξεβάφουμε τυχόν προηγούμενο βερνίκι που μπορεί να είναι τοποθετημένο στα νύχια.

2. Κόβουμε και στην συνέχεια δίνουμε σχήμα στα νύχια.

3. Τοποθετούμε μαλακτικό τζελ επωνύχιων, ώστε να βοηθήσουμε τα επωνύχια μας να μαλακώσουν και να αφαιρεθούν με ευκολία. Αμέσως μετά, τα μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό.

4. Με ένα pusher σπρώχνουμε τα επωνύχια, ώστε να ανασηκωθούν και έπειτα κόβουμε ότι περισσεύει.

5. Στην συνέχεια με ένα μπάφερ περνάμε όλη την επιφάνεια του νυχιού και αφαιρούμε ξανά ότι επωνύχιο έχει εμφανιστεί.

6. Διαλέγουμε το χρώμα της αρεσκείας μας.

7. Ξεκινάμε το βάψιμο πάντα με την βάση και ύστερα με 2 στρώσεις από το χρώμα επιλογής.

8. Αφήνουμε 2 λεπτά να σταθεροποιηθεί το βερνίκι και τοποθετούμε γυαλιστικό βερνίκι για να σφραγίσουμε το χρώμα.

9. Αφού αφήσουμε να στεγνώσει αρκετά το χρώμα, πολύ προσεκτικά τοποθετούμε λαδάκι επωνυχίων και κρέμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας προσέχοντας να μην ακουμπήσουμε τα φρεσκοβαμμένα νύχια. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, έχουμε μια ολοκληρωμένη και σωστή περιποίηση νυχιών.

Τα παραπάνω βήματα αποτελούν μια συνηθισμένη διαδικασία που όμως μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα και την υπηρεσία που θα επιλέξουμε.

Περιποίηση νυχιών και υπηρεσίες

Στο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté παρέχονται υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η παραπάνω διαδικασία ακολουθείται στο απλό μανικιούρ, απλό πεντικιούρ αλλά και σε άλλες υπηρεσίες σε μεγάλο βαθμό με μικρές διαφοροποιήσεις. Ας δούμε πιο αναλυτικά:

  • Ημιμόνιμο μανικιούρΗμιμόνιμο πεντικιούρ. Στο ημιμόνιμο μανικιούρ ακολουθείται η εν λόγω διαδικασία με την διαφορά ότι τοποθετείται ημιμόνιμο βερνίκι και μια στρώση top. Η χρήση λάμπας UV/LED θεωρείται απαραίτητη για το στέγνωμα των νυχιών.
  • Θεραπευτικό μανικιούρθεραπευτικό πεντικιούρ. Κατά την διάρκεια του θεραπευτικού μανικιούρ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον καθαρισμό των επωνυχίων και την λείανση του νυχιού. Στο θεραπευτικό πεντικιούρ πραγματοποιείται η παραπάνω περιποίηση και δίνεται προσοχή στην αντιμετώπιση προβλημάτων π.χ. κάλοι, είσφρυση όνυχος κ.ά.
  • Τεχνητά νύχια acrygel, τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό, τεχνική dipping. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες στοχεύουν στην τεχνητή επιμήκυνση και στην απόκτηση ανθεκτικότητας στα νύχια με τη βοήθεια υλικού ή σκόνης (στην περίπτωση του dipping).

Η περιποίηση των νυχιών μπορεί να ανακουφίσει από πόνο και ενοχλήσεις αλλά και να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού και απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλο για την περιποίηση των άκρων σας. Επικοινωνήστε μαζί τους και επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

panagiota ts
panagiota ts
2023-08-09
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ ευγενικό προσωπικό. Ένας χώρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ✌🏻
Max Simeon
Max Simeon
2023-08-09
Παιδια συγχαρητήρια πραγματικά πολυ καλοί Επιτέλους η κοπέλα μου δεν θα με πριζει για τα νύχια της βρήκε το μέρος της! Με σώσατε 😅😅
Ioanna Filippa
Ioanna Filippa
2023-08-08
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, το προσωπικό πολύ φιλικό και το αποτέλεσμα άψογο!!!!
Dina Karvouni
Dina Karvouni
2023-08-08
Φοβερή εξυπηρέτηση από έμπειρες τεχνητριες! Όλα τέλεια!!
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
2023-08-08
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες! Εξαιρετικό προσωπικό!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας