Pedicure για άνδρες

Υπάρχει Pedicure για άνδρες; Φυσικά, οι άντρες κάνουν πεντικιούρ — βέβαια δεν το κάνουν αρκετά συχνά. Τα άτομα που φροντίζουν τον εαυτό τους έχουν πάντα προγραμματισμένο το επόμενο ραντεβού. Επιπλέον γνωρίζουν τη μακρά λίστα με τα θεραπευτικά οφέλη μίας ολοκληρωμένης θεραπείας pedicure.

Ο βασικός λόγος του pedicure είναι τα υγιή και καθαρά πόδια. Σκεφτείτε πόσο συχνά τα πόδια σας είναι εξαντλημένα, ιδρωμένα, τραχιά και φολιδωτά ή πόσο συχνά τα νύχια των ποδιών σας είτε είναι υπερβολικά μεγαλωμένα είτε υπερβολικά κομμένα. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν δίνει ωραία αίσθηση σε εσάς καθώς και δεν είναι υγιές. Επιπροσθέτως το pedicure , ειδικά το θεραπευτικό, προλαμβάνει τη πιθανότητα εμφάνισης παρανυχίδων ή γυρισμένου νυχιού.

Παρακάτω οι nail experts του Casa de Beauté  σας παραθέτουν όλα τα οφέλη του ανδρικού πεντικιούρ. Κλείστε το ραντεβού σας για μία ολοκληρωμένη ανδρική περιποίηση στο απόλυτο Ινστιτούτο Αισθητικής στην Καρδιά του Χολαργού!

1.     Η αμέλεια της φροντίδας των άκρων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με εξειδικευμένους ποδολόγους, πολλές φορές η μη περιποίηση των άκρων επηρεάζει την γενικότερη υγεία μας.  Η μυκητιασική λοίμωξη, για παράδειγμα, μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό των νυχιών των ποδιών ή ακόμα και πτώση. Τα νύχια που εισχωρούν στο δέρμα μπορεί να οδηγήσουν σε βακτηριακή μόλυνση ή επώδυνες ανοιχτές πληγές. Το πόδι του αθλητή πολλές φορές οδηγεί σε φαγούρα, φουσκάλες και πόνο. Μερικοί άνθρωποι ακόμη ενδέχεται να αναπτύξουν επικίνδυνους καρκίνους του δέρματος όπως το μελάνωμα και το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

2.     Το pedicure για άνδρες βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία.

Όταν φροντίζουμε τα πόδια μας, φροντίζουμε την υγεία μας. Σύμφωνα με διάφορες  πρακτικές , τα πόδια αποτελούν τις ρίζες του σώματός μας και η φροντίδα τους μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και στην απελευθέρωση ορμονών για καλή διάθεση. Επιπλέον κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ της φροντίδας των ποδιών και της γενικής ευεξίας. Όταν τα πόδια είναι υγιή, δεν πονάνε, μας επιτρέπουν να περπατάμε περισσότερο, να ασκούμαστε και κατ’ επέκταση μας προσδίδουν ενέργεια. Το pedicure,όπως και το ανδρικό manicure, είναι ωφέλιμα για τη συνολική συντήρηση της αυτοφροντίδας και μας βοηθάνε να εντάξουμε την προσωπική περιποίηση στο πρόγραμμά μας , κάτι που στοχεύει στη συναισθηματική και σωματική υγεία.

3.     Το pedicure για άνδρες αποτελεί την πιο οικονομική λύση για προσωπική περιποίηση.

Οι τιμές του ανδρικού pedicure είναι αρκετά οικονομικές σε σχέση με άλλες μεθόδους περιποίησης σώματος. Επίσης η περιποίηση των ανδρικών ποδιών διαρκεί το πολύ 1 ώρα, επομένως αποτελεί μία θεραπεία που μπορεί να ενταχθεί πολύ εύκολα στο μηνιαίο πρόγραμμά σας. Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και συνδυάστε το ανδρικό pedicure και με άλλες θεραπείες. Όπως manicure για άνδρες ή αποτρίχωση!

4.     Τα περιποιημένα άκρα αποτελούν ένδειξη καλής υγιεινής και για το υπόλοιπο σώμα.

Στην καθημερινότητά μας, τα χέρια όπως και τα πόδια έχουν την τιμητική τους και πολλές φορές είναι το πρώτο σημείο του σώματος που θα παρατηρήσει ο κόσμος σε εμάς. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, που τα πόδια είναι περισσότερο εκτεθειμένα ενώ παράλληλα λόγω θερμοκρασίας και τραχειών επιφανειών τα φθείρουμε πιο εύκολα, μία ολοκληρωμένη περιποίηση ανδρικού pedicure αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Αν και το ανδρικό pedicure μπορούμε να το κάνουμε και στο σπίτι, σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με μία επαγγελματική περιποίηση από έναν εξειδικευμένο nail technician.

Επικοινωνήστε με το Casa de Beauté  και χαρίστε στον εαυτό σας μία ολοκληρωμένη θεραπεία pedicure για άνδρες , στο απόλυτο Ινστιτούτο Αισθητικής στην καρδιά του Χολαργού!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας