Αποτρίχωση με Laser

Το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute σας δίνει την ιδανική λύση για να απαλλαγείτε μόνιμα από την πολύωρη και επίπονη ενασχόληση με ξυραφάκια και τσιμπιδάκια!

Η αποτρίχωση με Laser είναι η επιλογή όλο και περισσότερων γυναικών και ανδρών παγκοσμίως και φυσικά οι λόγοι που το επιλέγουμε και το προτείνουμε είναι πολλοί!

Beauté tip: Μετά το session της Laser αποτρίχωσης ακολουθήστε τις οδηγίες του εγκεκριμένου προσωπικού του Casa de Beauté για πλήρη ενυδάτωση των αποτριχωμένων σημείων με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση και ένα πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα!

Τα οφέλη της αποτρίχωσης με λέιζερ περιλαμβάνουν:

· Ακρίβεια

 Τα λέιζερ μπορούν να στοχεύσουν επιλεκτικά τις σκούρες, χοντρές τρίχες αφήνοντας το δέρμα που τις περιβάλλει άθικτο.

· Ταχύτητα

Κάθε παλμός του λέιζερ διαρκεί ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορεί να θεραπεύσει πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Μικρές περιοχές όπως το άνω χείλος μπορούν να αντιμετωπιστούν σε λιγότερο από ένα λεπτό και μεγάλες περιοχές, όπως η πλάτη ή τα πόδια, μπορεί να χρειαστούν έως και μία ώρα.

· Μόνιμα Αποτελέσματα

Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν μόνιμη τριχόπτωση μετά από κατά μέσο όρο τρεις έως επτά συνεδρίες!

Επιλέξτε το κέντρο αισθητικής Casa de Beauté και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για μία μοναδική ολοκληρωμένη εμπειρία αποτρίχωσης!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας