Τατουάζ Φρυδιών

Έχετε κουραστεί και εσείς να γεμίζετε και να ζωγραφίζετε τα φρύδια σας κάθε μέρα χωρίς να υπάρχει εγγύηση ότι θα πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα; Βαρεθήκατε να μπερδεύεστε από την πληθώρα είδη προϊόντων που υπάρχουν για το γέμισμα των φρυδιών τα οποία θέλουν συνέχεια ανανέωση και άλλαγμα; Μην ανησυχείτε.

Πώς γίνεται;

Στο διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute προσφέρουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο σχηματισμού φρυδιών η οποία ονομάζεται τατουάζ φρυδιών ή αλλιώς microblading. Με το τατουάζ φρυδιών γεμίζουμε τα φρύδια σας έτσι ώστε να πετύχουμε ένα ομοιογενή και γεωμετρικά άρτιο αποτέλεσμα το οποίο θα είναι σε απόλυτη αρμονία με το πρόσωπο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα είδος ελαφρύ τατουάζ το οποίο σας χαρίζει ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα διάρκειας 1-3 χρόνια.

Τι διακρίνει τη μέθοδο microblading;

Αυτό που διακρίνει αυτή την μέθοδο είναι το ότι οι τρίχες ζωγραφίζονται μια προς μια με απαλές κινήσεις έτσι ώστε να μοιάζουν φυσικές και σαν να ήταν ήδη δικές σας. Η χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται είναι απώλητα ασφαλής και δεν εισχωρεί στο δέρμα σας εις βάθος. Αντιθέτως, έρχεται σε επαφή μόνο με την επιφάνεια της επιδερμίδας σας και συγκεκριμένα με τα νεκρά κύτταρα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ημιμόνιμης διάρκειας.

Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για όλους όσους:

·         έχουν αρκετά κενά στα φρύδια τους

·         έχουν χάσει τα φρύδια τους λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας (χημειοθεραπεία, αλωπεκίαση)

·         θέλουν να έχουν πιο πυκνά φρύδια

·         θέλουν να τελειοποιήσουν το σχήμα

·         το φυσικό χρώμα των φρυδιών τους χρειάζεται ενίσχυση.

Το αποτέλεσμα διακρίνεται από την φυσικότητά του και από το ότι μπορεί πραγματοποιηθεί για οποιοδήποτε χρώμα φρυδιού ή και δέρματος.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας