Χημικά Peelings

Στην σύγχρονη θεραπεία προσώπου του Casa de Beauté, όλα είναι δυνατά!

Τι είναι τα χημικά peelings;

Το εξιδεικευμένο προσωπικό του Casa de Beauté παρέχει ολοκληρωμένες θεραπείες Χημικών Peelings , εξατομικευμένες στις ανάγκες και τον τύπο δέρματός σας.

Τα Χημικά Peelings, όταν διεξάγονται από έναν άρτια εκπαιδευμένο επαγγελματία αισθητικό, αποτελούν μία εξαιρετικά ασφαλή μέθοδο καταπολέμησης οποιαδήποτε ατέλειας στο πρόσωπο.

Τι καταπολεμούν;

Παράλληλα, τα χημικά peeling χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση πληθώρας σημαδιών στο πρόσωπο και είναι ενδεδειγμένα για την καταπολέμηση:

· Ρυτίδων και λεπτών γραμμών

· Ουλών ακμής

· Δυσχρωμίας στο πρόσωπο

· Ζημιάς λόγω των υπεριωδών ακτινών του ηλίου

· Έντονης ερυθρότητας

Επιπλέον τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι σχεδόν άμεσα ενώ η διαδικασία του χημικού peeling  και η αποκατάσταση είναι εξαιρετικά σύντομη, ανάλογα βέβαια και με το μέγεθος της εκάστοτε ατέλειας.

Beauté tip:

Συνδυάστε την θεραπεία των χημικών peelings με ένα session μεσοθεραπείας ή microneedling για το ιδανικό αποτέλεσμα!

Για μία εξατομικευμένη θεραπεία Xημικών Peelings , όπως και για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε με έναν εξιδεικευμένο επαγγελματία αισθητικής στο Casa de Beauté και κλείστε το Ραντεβού σας!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας