Θεραπεία παραφίνης νυχιών

Τι είναι η θεραπεία παραφίνης;

Η θεραπεία παραφίνης είναι μια απίστευτα ενυδατική περιποίηση για τα νύχια και χέρια. Αποτελεί θεραπεία θερμότητας καθώς η παραφίνη που χρησιμοποιείται θερμαίνεται ώστε να αποκτήσει ρευστή μορφή. Το υλικό της παραφίνης θεωρείται η πιο σημαντική πρώτη ύλη του κεριού. Είναι συνήθως άσπρη και άοσμη, αλλά αρκετές φορές ενισχύεται με διάφορες χρωστικές, ευχάριστα έλαια και αρώματα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Κατά την θεραπεία, τα χέρια βυθίζονται στο κερί παραφίνης που έχει προηγουμένως θερμανθεί. Στην συνέχεια, γίνεται απορρόφηση των μαλακτικών συστατικών του υλικού και των αιθέριων ελαίων. Το αποτέλεσμα είναι η εις βάθος ενυδάτωση και η πιο μεταξένια αίσθηση του δέρματος και των νυχιών.

Η θεραπεία παραφίνης εκτός από βαθιά περιποίηση χαρίζει επίσης προστασία κατά της γήρανσης και δημιουργία νέων φακίδων. Συστήνεται ιδιαίτερα σε άτομα που παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα ή θέλουν να αποκτήσουν νύχια με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ευελιξία.

Στο άρτια καταρτισμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute μπορείτε και εσείς να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για θεραπεία παραφίνης νυχιών. Ένα μανικιούρ που περιλαμβάνει την υπηρεσία αυτή θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένες με το μεταξένιο και απαλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η θεραπεία παραφίνης δεν ενδείκνυνται μόνο για τα χέρια αλλά και για πελάτες πεντικιούρ. Η περιποίηση των ποδιών με παραφίνη θα αναζωογονήσει τα ταλαιπωρημένα πόδια σας και θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος. Με τον τρόπο αυτό η διαδικασία του πεντικιούρ και του μασάζ γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική ώστε η μέγιστη χαλάρωση να είναι εγγυημένη.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας