Πεντικιούρ – Pedicure

Το πεντικιούρ είναι ένα είδος περιποίησης των ποδιών ανάλογο με το μανικιούρ κατά το οποίο δεν φροντίζονται μόνο τα νύχια αλλά ολόκληρο το πόδι. Συγκεκριμένα, το πεντικιούρ έχει πολλές φορές και θεραπευτικό χαρακτήρα καθώς τα πόδια μας ανήκουν στα μέρη του σώματος τα οποία ταλαιπωρούνται περισσότερο από άλλα. Το περπάτημα, τα στενά παπούτσια, η ορθοστασία καθώς και η άθληση εντείνουν αυτήν την ταλαιπωρία κάνοντας ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό πεντικιούρ ακόμη πιο απαραίτητο.

Στο αισθητικό κέντρο Casa de Beaute μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω υπηρεσίες πεντικιούρ για γυναίκες και άντρες (άνδρες)όπως:

  • Απλό πεντικιούρ
  • Πεντικιούρ με ημιμόνιμο
  • Θεραπευτικό πεντικιούρ

Απλό ή ημιμόνιμο πεντικιούρ Διαδικασία

Και οι δυο αυτές υπηρεσίες ακολουθούν την ίδια ακριβώς διαδικασία με την μόνη διαφορά να είναι πως στο απλό πεντικιούρ η βαφή των νυχιών πραγματοποιείται με απλό βερνίκι ενώ στο ημιμόνιμο με ημιμόνιμο βερνίκι.

Αρχικά, τα πόδια προετοιμάζονται με ένα ποδόλουτρο και έπειτα λιμάρονται οι φτέρνες ώστε να απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και τυχόν σκληρύνσεις. Στην συνέχεια τα νύχια φορμάρονται και αποκτούν το σχήμα που σας ταιριάζει περισσότερο ώστε να είναι έτοιμα για την βαφή με απλό η ημιμόνιμο βερνίκι. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο θα κάνει να αισθάνεστε τα πόδια σας πιο ξεκούραστα και ανάλαφρα.

Θεραπευτικό πεντικιούρ

Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι μια πιο ειδική υπηρεσία πεντικιούρ η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση αισθητικών και δερματολογικών προβλημάτων στα πόδια. Είναι παρόμοιο με το απλό πεντικιούρ αλλά πραγματοποιείται από αισθητικούς οι οποίοι έχουν εξειδίκευση στην ποδολογία και στην εξειγείανση προβλημάτων στα πόδια και στα νύχια.

Ενδεικνύνται για

  • Σκληρήνσεις του δέρματος ή αλλιώς υπερκεράτωση
  • Κάλους στα πόδια
  • Ονυχοκρύπτωση. Συμβαίνει όταν τα νύχια μπαίνουν μέσα στο δέρμα
  • Μύκητες και μυρμηγκιές

Το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beauté προσφέρει την υπηρεσία του θεραπευτικού πεντικιούρ για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Ωστόσο, σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις μόλυνσης των νυχιών, συστήνεται από την ομάδα μας να πραγματοποιηθεί πρώτα μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό ιατρό για αξιολόγηση της κατάστασης των νυχιών σας.

Εκτός από την περιποίηση και την ομορφιά, έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Τα πόδια ταλαιπωρούνται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω περπατήματος, λάθος υποδημάτων, ορθοστασίας και κούρασης. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να τα φροντίζουμε και να τα αναζωογονούμε με το πεντικιούρ.

Υπάρχουν 3 ειδών πεντικιούρ που το καθένα από αυτά καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε άνδρες και γυναίκες, και είναι τα εξής: απλό πεντικιούρ, πεντικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα, και θεραπευτικό πεντικιούρ.

Στο απλό πεντικιούρ ξεκινάμε με μία προετοιμασία των ποδιών με πρώτο στάδιο το ποδόλουτρο και την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και σκληρών επιφανειών με τη ράσπα. Έπειτα, δίνουμε στο νύχι το επιθυμητό σχήμα ώστε να το βάψουμε με απλό βερνίκι. Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο ευχάριστα, από ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μασάζ.

Η διαδικασία για το ημιμόνιμο πεντικιούρ είναι ακριβώς η ίδια με το απλό, με την μόνη διαφορά ότι βάφουμε τα νύχια με ημιμόνιμο χρώμα, το οποίο κρατάει πολύ περισσότερο από το απλό βερνίκι.

Βασικός στόχος είναι η αποκατάσταση αισθητικών και δερματολογικών παθήσεων στα κάτω άκρα όπως οι μύκητες, οι κάλοι, η ονυχοκρύπτωση και η υπερκεράτωση. Η υπηρεσία αυτή πραγματοποιείται από εξειδικευμένους αισθητικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 6540769

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας