Πεντικιούρ – Pedicure

Το πεντικιούρ είναι ένα είδος περιποίησης των ποδιών ανάλογο με το μανικιούρ κατά το οποίο δεν φροντίζονται μόνο τα νύχια αλλά ολόκληρο το πόδι. Συγκεκριμένα, το πεντικιούρ έχει πολλές φορές και θεραπευτικό χαρακτήρα καθώς τα πόδια μας ανήκουν στα μέρη του σώματος τα οποία ταλαιπωρούνται περισσότερο από άλλα. Το περπάτημα, τα στενά παπούτσια, η ορθοστασία καθώς και η άθληση εντείνουν αυτήν την ταλαιπωρία κάνοντας ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό πεντικιούρ ακόμη πιο απαραίτητο.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beaute μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω υπηρεσίες πεντικιούρ για γυναίκες και πεντικιούρ για άνδρες (άντρες)όπως:

Απλό ή ημιμόνιμο πεντικιούρ Διαδικασία

Και οι δυο αυτές υπηρεσίες ακολουθούν την ίδια ακριβώς διαδικασία με την μόνη διαφορά να είναι πως στο απλό πεντικιούρ η βαφή των νυχιών πραγματοποιείται με απλό βερνίκι ενώ στο ημιμόνιμο με ημιμόνιμο βερνίκι.

Αρχικά, τα πόδια προετοιμάζονται με ένα ποδόλουτρο και έπειτα λιμάρονται οι φτέρνες ώστε να απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και τυχόν σκληρύνσεις. Στην συνέχεια τα νύχια φορμάρονται και αποκτούν το σχήμα που σας ταιριάζει περισσότερο ώστε να είναι έτοιμα για την βαφή με απλό η ημιμόνιμο βερνίκι. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο θα κάνει να αισθάνεστε τα πόδια σας πιο ξεκούραστα και ανάλαφρα.

Δείγματα Δουλειάς

pedicure casa de beaute
pedicure casa de beaute
pedicure casa de beaute

Θεραπευτικό πεντικιούρ

Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι μια πιο ειδική υπηρεσία πεντικιούρ η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση αισθητικών και δερματολογικών προβλημάτων στα πόδια. Είναι παρόμοιο με το απλό πεντικιούρ αλλά πραγματοποιείται από αισθητικούς οι οποίοι έχουν εξειδίκευση στην ποδολογία και στην εξειγείανση προβλημάτων στα πόδια και στα νύχια.

Ενδεικνύνται για

  • Σκληρήνσεις του δέρματος ή αλλιώς υπερκεράτωση
  • Κάλους στα πόδια
  • Ονυχοκρύπτωση. Συμβαίνει όταν τα νύχια μπαίνουν μέσα στο δέρμα
  • Μύκητες και μυρμηγκιές

Το διακεκριμένο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté (nail bar στον χολαργό) με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμο προσφέρει την υπηρεσία του θεραπευτικού πεντικιούρ για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Ωστόσο, σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις μόλυνσης των νυχιών, συστήνεται από την ομάδα μας να πραγματοποιηθεί πρώτα μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό ιατρό για αξιολόγηση της κατάστασης των νυχιών σας. Δείτε τιμές και προσφορές για πεντικιουρ.

Εκτός από την περιποίηση και την ομορφιά, έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Τα πόδια ταλαιπωρούνται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω περπατήματος, λάθος υποδημάτων, ορθοστασίας και κούρασης. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να τα φροντίζουμε και να τα αναζωογονούμε με το πεντικιούρ.

Υπάρχουν 3 ειδών πεντικιούρ που το καθένα από αυτά καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε άνδρες και γυναίκες, και είναι τα εξής: απλό πεντικιούρ, πεντικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα, και θεραπευτικό πεντικιούρ.

Στο απλό πεντικιούρ ξεκινάμε με μία προετοιμασία των ποδιών με πρώτο στάδιο το ποδόλουτρο και την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και σκληρών επιφανειών με τη ράσπα. Έπειτα, δίνουμε στο νύχι το επιθυμητό σχήμα ώστε να το βάψουμε με απλό βερνίκι. Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο ευχάριστα, από ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μασάζ.

Η διαδικασία για το ημιμόνιμο πεντικιούρ είναι ακριβώς η ίδια με το απλό, με την μόνη διαφορά ότι βάφουμε τα νύχια με ημιμόνιμο χρώμα, το οποίο κρατάει πολύ περισσότερο από το απλό βερνίκι.

Βασικός στόχος είναι η αποκατάσταση αισθητικών και δερματολογικών παθήσεων στα κάτω άκρα όπως οι μύκητες, οι κάλοι, η ονυχοκρύπτωση και η υπερκεράτωση. Η υπηρεσία αυτή πραγματοποιείται από εξειδικευμένους αισθητικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 6540769

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας