Μανικιούρ – Manicure ημιμόνιμο

imimonimo manicure

Είναι γνωστό πως μια γυναίκα χρησιμοποιεί και ταλαιπωρεί τα χέρια της σε καθημερινή βάση είτε στη δουλειά της, είτε στο σπίτι της. Γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί διάφορες τεχνικές με τις οποίες τα νύχια μπορούν να διατηρηθούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και με διάρκεια. Κάποιες από αυτές τις τεχνικές είναι η τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό, τα τεχνητά νύχια με acrygel και το μανικιούρ- manicure ημιμόνιμο.

Ημιμόνιμο μανικιούρ-manicure: Τι είναι;

Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι μια τεχνική με την οποία μπορεί μια γυναίκα να αποκτήσει ένα εκθαμβωτικό, προσιτό και γρήγορο αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επισκεφτεί το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté και να αφεθεί στα χέρια των έμπειρων nail artists.

Ποια είναι η διαδικασία;

Όπως προαναφέραμε, η διαδικασία του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι σύντομη διαδικασία και παρόμοια με την εφαρμογή απλού μανικιούρ. Το μόνο που διαφέρει είναι ότι το είδος βερνικιού που χρησιμοποιούμαι είναι σε μορφή gel και ότι γίνεται χρήση λάμπας UV/LED για να σταθεροποιήσουμε το χρώμα.

Στην αρχή, η αισθητικός μας θα προετοιμάσει τη φυσική πλάκα του νυχιού λιμάροντας το φυσικό νύχι ώστε να δώσουμε το σχήμα που επιθυμείτε. Έπειτα, με ένα εργαλείο θα απομακρύνει τις παρανυχίδες και θα πιέσει τα επωνύχια. Είναι μια διαδικασία καθόλου επίπονη που διευκολύνει και όσους εμφανίζουν έντονες παρανυχίδες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που διαθέτει το ινστιτούτο μας.

Οι τεχνίτριές μας, ταυτόχρονα, θα τοποθετήσουν στο φυσικό νύχι σας μια λεπτή στρώση βάσης ώστε το χρώμα να περαστεί σωστά. Με την τοποθέτηση της βάσης, θα τοποθετήσετε το χέρι σας σε μια λάμπα UV/LED ώστε να σταθεροποιηθεί.

Αμέσως μετά, εφαρμόζουν τη στρώση του βερνικιού που επιλέξατε. Έπειτα από κάθε στρώση θα τοποθετήσετε το χέρι σας στη λάμπα UV/LED για κάποια δευτερόλεπτα. Τέλος, εφαρμόζουν μια στρώση top για να προσφέρουν τη λάμψη που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Tip: Ενημερώστε μας στην περίπτωση που χρειαστείτε αφαίρεση του προηγούμενου ημιμόνιμου μανικιούρ καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία διαρκεί μόνο 15 λεπτά.

Δείγματα Δουλειάς

Ημιμόνιμο manicure casa de beaute
Ημιμονομιο manicure casa de beaute
Ημιμονιμο manicure casa de beaute

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ημιμόνιμου μανικιούρ;

Όπως έχει διαπιστωθεί, το ημιμόνιμο μανικιούρ προτιμάται από πολλές γυναίκες καθώς τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής ποικίλουν. Κάποια από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

  • Η διαδικασία διαρκεί μόνο 45 λεπτά.
  • Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 2 εβδομάδες.
  • Δεν εμποδίζει τη φυσική επιμήκυνση του νυχιού καθώς εκείνο δεν μακραίνει τεχνικά.
  • Το αποτέλεσμα είναι ανθεκτικό και βοηθάει τις γυναίκες που έχουν αδύναμα νύχια.
  • Στεγνώνει γρήγορα με τη χρήση της λάμπας UV/LED.
  • Το αποτέλεσμα είναι λαμπερό και σταθερό λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté που βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να αφεθείτε στα χέρια μας. Για ένα λαμπερό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και για να μαθαίνετε για τις προσφορές μας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

panagiota ts
panagiota ts
2023-08-09
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ ευγενικό προσωπικό. Ένας χώρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ✌🏻
Max Simeon
Max Simeon
2023-08-09
Παιδια συγχαρητήρια πραγματικά πολυ καλοί Επιτέλους η κοπέλα μου δεν θα με πριζει για τα νύχια της βρήκε το μέρος της! Με σώσατε 😅😅
Ioanna Filippa
Ioanna Filippa
2023-08-08
Άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, το προσωπικό πολύ φιλικό και το αποτέλεσμα άψογο!!!!
Dina Karvouni
Dina Karvouni
2023-08-08
Φοβερή εξυπηρέτηση από έμπειρες τεχνητριες! Όλα τέλεια!!
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
Κωνσταντινα Κουδουμνακη
2023-08-08
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες! Εξαιρετικό προσωπικό!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας