Volume 3D Lashes

Ποιο είναι το πιο ελκυστικό σημείο της γυναίκας; Η απάντηση είναι μία και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση: Το βλέμμα! Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, λοιπόν, που κερδίζει τις εντυπώσεις, προτείνετε η υπηρεσία Volume 3D Lashes.

Η υπηρεσία Volume 3D Lashes είναι το επόμενο βήμα στο extension των βλεφαρίδων, μετά από τη μέθοδο extension βλεφαρίδων One by One. Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε γυναίκες με αυτοπεποίθηση που δεν “φοβούνται” να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Το Volume 3D Lashes διευκολύνει την ζωή των γυναικών, καθώς, δεν σπαταλάνε τον χρόνο τους στην περιποίηση των βλεφαρίδων τους. Έχουν τη δυνατότητα κάθε πρωί να ξυπνάνε εντυπωσιακές, με μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

Ποια είναι η διαφορά της μεθόδου Volume 3D lashes από την πιο κλασική μέθοδο One – by -one Lash Extension;

Η τεχνική one by one εφαρμόζεται για πιο φυσικό αποτέλεσμα και περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας μόνο τεχνητής τρίχας σε κάθε φυσική τρίχα των βλεφαρίδων σας. Η συγκεκριμένη τεχνική παρομοιάζετε περισσότερο με το effect που προσδίδει η μάσκαρα. Αντιθέτως, η μέθοδος 3D lashes περιλαμβάνει την τοποθέτηση τριών τεχνητών βλεφαρίδων σε κάθε φυσική τρίχα για πολύ πιο πυκνό κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η τεχνική 3D Lashes προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε γυναίκες που διαθέτουν αραιές βλεφαρίδες, με κενά.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση;

Οι εξειδικευμένες Lash Experts του Casa de Beauté θα τοποθετήσουν τις βλεφαρίδες, με τη χρήση ειδικής ημιμόνιμης κόλλας, σε κάθε υγιή και φυσική βλεφαρίδα. Οι τεχνητές βλεφαρίδες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μην ερεθίζουν το μάτι και να μην βλάψουν τη φυσική βλεφαρίδα. Κάθε τεχνητή βλεφαρίδα τοποθετείται με ακριβείς κινήσεις και προσεκτικά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Οι Lash Experts του Casa de Beauté έχουν πλήρη γνώση και ειδίκευση στις υπηρεσίες που αφορούν τις βλεφαρίδες. Κάποιες ακόμα υπηρεσίες είναι οι εξής:

Τι πρέπει να προσέξετε μετά την τοποθέτηση;

Οι πρώτες 24 ώρες μετά την τοποθέτηση των βλεφαρίδων απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Το αποτέλεσμά μπορεί να διαρκέσει έως και 25 ημέρες και αφού παρέλθει το συγκεκριμένο διάστημα απαιτείται η συντήρησή τους. Από την στιγμή που θα γίνει η τοποθέτηση, πρέπει να αποφευχθούν τα εξής:

  • Μην βρέξετε τις βλεφαρίδες σας και μην τις εκθέσετε σε ατμό (π.χ. σάουνα ή μαγείρεμα).
  • Την περίοδο που θα φοράτε τις βλεφαρίδες, μην τρίβετε τα μάτια σας και μην τραβάτε τις βλεφαρίδες.
  • Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων με βάση το λάδι (π.χ. γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών).
  • Χρήση μεταξωτής μαξιλαροθήκης για να μην προκληθεί φθορά στις βλεφαρίδες.

Beauty Tip: Αν φοράτε φακούς επαφής, θα πρέπει να τους αφαιρέσετε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της θεραπείας.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αποφύγετε την τοποθέτηση Volume 3D Lashes;

Η τοποθέτηση 3D Lashes πρέπει να αποφεύγεται στις εξής περιπτώσεις:

  • Επιβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών
  • Γλαύκωμα
  • Καταρράκτης
  • Σύνδρομο ξηρού ματιού

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, κατάλληλο για την τοποθέτηση 3D Lashes. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας