Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή

Η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή αποτελεί μια μέθοδο αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που υπάρχει εδώ και πολλούς αιώνες. Θεωρείται από τις πιο φυσικές μεθόδους καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι μόνο κλωστή και καλή τεχνογνωσία. Παρόλο που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα, τα τελευταία χρόνια έγινε πιο γνωστή. Ενώ υπάρχουν πολλοί μέθοδοι αφαίρεσης της τριχοφυΐας, η αποτρίχωση με κλωστή τόσο των φρυδιών όσο και άλλων σημείων του προσώπου είναι η καλύτερη επιλογή. Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, σας προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένες τεχνίτριες.

Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή: Πώς γίνεται;

Η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή είναι μια διαδικασία αρκετά απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι μια βαμβακερή κλωστή.

Αφού, η brow expert του Casa de Beauté θα καθαρίσει την περιοχή με οινόπνευμα, θα κόψει την κλωστή που θα χρειαστεί και θα την στριφογυρίσει. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί ένα μικρό «λάσο» το οποίο ανοιγοκλείνει ώστε να τραβήξει τις ανεπιθύμητες τρίχες από τη ρίζα. Τέλος, τοποθετεί μια λοσιόν και είστε έτοιμες!

Η αποτρίχωση των φρυδιών με κλωστή πονάει;

Η ένταση του πόνου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως:

 • Την εμπειρία της τεχνίτριες
 • Η προσωπική ανοχή του κάθε ατόμου
 • Τις μέρες της περιόδου, το δέρμα γίνεται ακόμα πιο ευαίσθητο. Επομένως, ο πόνος είναι πιθανό να είναι πιο έντονος

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και η διαδικασία αποτρίχωσης φρυδιών με κλωστή θα σας φανεί ανώδυνη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου ποικίλλουν και είναι τα εξής:

 • Η αφαίρεση της τριχοφυΐας διαρκεί έως και 20 ημέρες.
 • Οι τρίχες ξαναβγαίνουν πιο αδύναμες.
 • Με την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου μπορεί να αναδειχθεί το σχήμα των φρυδιών, αφού επιλεγεί το κατάλληλο σχήμα έπειτα από μελέτη του προσώπου και των χαρακτηριστικών μας.
 • Δεν προκαλεί πρήξιμο και κοκκινίλα στο σημείο.
 • Είναι μια οικονομική μέθοδος καθώς οι τιμές ξεκινούν από 6€.
 • Είναι μια σύντομη διαδικασία που διαρκεί μόνο 10- 20 λεπτά.
 • Αφαιρεί περισσότερες τρίχες σε σχέση με κάποια άλλη μέθοδο.
 • Βοηθάει στο σωστό σχηματισμό των φρυδιών.

Ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχει το ινστιτούτο για την περιποίηση φρυδιών;

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε απαίτηση και προτίμηση μας. Για ένα άρτιο και ανώδυνο αποτέλεσμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε. Δείτε τις προσφορές του μήνα και κλείστε ραντεβού για να απολαύσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης φρυδιών με τιμές που ξεκινούν από 6€!

Η αισθητικός θα χρειαστεί μια διπλή κλωστή στα εκατοστά που την εξυπηρετεί. Με μια συγκεκριμένη τεχνική, θα κρατήσει την κλωστή από τις 2 άκρες, θα την ακουμπήσει στο σημείο με τις τρίχες, και με ένα συγκεκριμένο τρόπο θα τις γαντζώσει και θα τις αφαιρέσει.

Είναι η γρηγορότερη μέθοδος αποτρίχωσης των φρυδιών καθώς η συνεδρία διαρκεί από 10 έως 20 λεπτά, ανάλογα και με την τρίχα.

Συν τοις άλλοις, ένα ακόμα θετικό είναι ότι η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή, εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια. Συνεπώς, η επόμενη συνεδρία θα είναι μετά από περίπου 3-4 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται και από την τρίχα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας