Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή

Η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή είναι μια μέθοδος που υπάρχει εδώ και πολλούς αιώνες. Θεωρείται από τις πιο φυσικές μεθόδους καθώς απαιτεί μόνο κλωστή και καλή τεχνογνωσία και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους αποτρίχωσης φρυδιών. Το Casa de Beaute σας προσφέρει αυτήν την υπηρεσία, την οποία εκτελούν οι πιο εξειδικευμένοι τεχνικοί του κέντρου αισθητικής μας.

Πώς πραγματοποιείται η συγκεκριμένη μέθοδος;

Η αποτρίχωση με κλωστή πραγματοποιείται με την βοήθεια διπλής κλωστής την οποία η αισθητικός κρατάει από τις άκρες με έναν ειδικό τρόπο. Έπειτα σύρει την κλωστή πάνω στο δέρμα όπου βρίσκονται οι ανεπιθύμητες τρίχες, τις οποίες τις παγιδεύει και ως τελικό βήμα αφαιρεί τραβώντας τις ελαφρώς.

Σε ποιο βαθμό υπερτερεί σε σχέση με τις άλλες μεθόδους;

Η μέθοδος αυτή υπερτερεί σε σύγκριση με άλλες επειδή είναι γρήγορη, λιγότερο επώδυνη και το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Οι τρίχες μπορεί να χρειαστούν ως και 20 μέρες για να ξαναβγούν καθώς αφαιρούνται από την ρίζα. Ο ερεθισμός που ακολουθεί ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με αυτόν που προκαλείται από την αποτρίχωση με κερί και διαρκεί μόνο κάποια λεπτά. Είναι μια ιδανική μέθοδος για να αποκτήσετε το σχήμα φρυδιών που επιθυμείτε επειδή περισσότερες τρίχες αφαιρούνται ταυτοχρόνως και έχει μεγάλη ακρίβεια.

Η αισθητικός θα χρειαστεί μια διπλή κλωστή στα εκατοστά που την εξυπηρετεί. Με μια συγκεκριμένη τεχνική, θα κρατήσει την κλωστή από τις 2 άκρες, θα την ακουμπήσει στο σημείο με τις τρίχες, και με ένα συγκεκριμένο τρόπο θα τις γαντζώσει και θα τις αφαιρέσει.

Είναι η γρηγορότερη μέθοδος αποτρίχωσης των φρυδιών καθώς η συνεδρία διαρκεί από 10 έως 20 λεπτά, ανάλογα και με την τρίχα.

Συν τοις άλλοις, ένα ακόμα θετικό είναι ότι η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή, εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια. Συνεπώς, η επόμενη συνεδρία θα είναι μετά από περίπου 3-4 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται και από την τρίχα.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας