Θεραπευτικό πεντικιούρ

Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ένα εξειδικευμένο είδος πεντικιούρ το πιο στοχεύει στην αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων στα πόδια. Συχνά, πιστεύουμε πως ένα απλό πεντικιούρ θα ήταν αρκετό για εμάς, αλλά τελικά οι αισθητικοί διαπιστώνουν πως το θεραπευτικό είναι απαραίτητο.

Το θεραπευτικό πεντικιούρ συνίσταται για γυναίκες και άνδρες που αντιμετωπίζουν ένα από τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Υπερκεράτωση
  • Σκληρύνσεις του δέρματος
  • Κάλους στα πόδια
  • Ονυχοκρύπτωση που συμβαίνει όταν τα νύχια μπαίνουν μέσα στο δέρμα
  • Μύκητες και μυρμηγκιές

Μέσα από το θεραπευτικό πεντικιούρ, οι αισθητικοί του Casa de Beaute θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το δερματολογικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Καθώς πρόκειται για μια πιο ειδική υπηρεσία περιποίησης, η γνώση και εξειδίκευση της ομάδας μας στην ποδολογία είναι μέγιστη προτεραιότητα.

Τι περισσότερες φορές οι ενοχλήσεις και δερματικές παθήσεις στα πόδια προκαλούνται αν:

  • Φοράτε τα λάθος για εσάς υποδήματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδικό σχήμα ποδιού, οπότε είναι λογικό ορισμένα παπούτσια να μην είναι κατάλληλα για όλους. Ως αποτέλεσμα δημιουργούνται σκληρύνσεις και κάλοι στα πόδια.
  • Υπάρχει υπερβολική υγρασία μέσα στο παπούτσι. Ιδιαίτερα κατά την άθληση εγκλωβίζονται τα πόδια σε συνθήκες υγρασίας με αποτέλεσμα την δημιουργία μυκητιάσεων.
  • Κολλήσατε μύκητες από κάποιο προηγούμενο κέντρο αισθητικής στο οποίο δεν γινόταν σωστή αποστείρωση εργαλείων. Θα μπορούσατε να κολλήσετε ακόμα και από το κολυμβητήριο ή στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου.
  • Ο τρόπος βάδισής σας προκαλεί μεγάλη πίεση στα πόδια και δημιουργείτε έντονη τριβή. Ως αποτέλεσμα μπορεί να εμφανίσετε κάλους στα πόδια.

Με την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πεντικιούρ θα διαπιστώσετε απευθείας την διαφορά και το πρόβλημα σας θα έχει εξυγιανθεί. Παράλληλα, θα αποκτήσετε πλήρως ενυδατωμένα και περιποιημένα άκρα, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε ανακούφιση και χαλάρωση. Ωστόσο, σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις μόλυνσης των νυχιών, συστήνεται από την ομάδα μας να πραγματοποιηθεί πρώτα μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό ιατρό για αξιολόγηση της κατάστασης των νυχιών σας.

Κλείστε και εσείς το ραντεβού σας για ένα θεραπευτικό πεντικιούρ στο διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας