Θεραπευτικό πεντικιούρ

θεραπευτικό πεντικιούρ

Τα πόδια μας είναι το μέρος του σώματος μας που καταπονείται καθημερινά λόγω των δραστηριοτήτων μας και δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις λόγω των υποδημάτων μας. Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ένα εξειδικευμένο είδος πεντικιούρ το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων στα πόδια όπως είναι η σκλήρυνση, οι κάλοι κ.ά. Συχνά, πιστεύουμε πως ένα απλό πεντικιούρ θα ήταν αρκετό για εμάς, αλλά τελικά οι αισθητικοί διαπιστώνουν πως το θεραπευτικό είναι απαραίτητο.

Ποιες παθήσεις αντιμετωπίζονται με το θεραπευτικό πεντικιούρ;

Οι δερματικές παθήσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι οι εξής:

 • Υπερκεράτωση
 • Σκληρύνσεις του δέρματος
 • Κάλους στα πόδια
 • Ονυχοκρύπτωση, που συμβαίνει όταν τα νύχια μπαίνουν μέσα στο δέρμα
 • Μύκητες και μυρμηγκιές

Μέσα από το θεραπευτικό πεντικιούρ, οι αισθητικοί του Casa de Beauté θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το δερματολογικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Εφόσον, πρόκειται για μια πιο ειδική υπηρεσία περιποίησης, η γνώση και εξειδίκευση της ομάδας μας στην ποδολογία είναι μέγιστη προτεραιότητα.

Σε τι διαφέρει το θεραπευτικό πεντικιούρ από το απλό;

Η διαδικασία που εφαρμόζεται για το θεραπευτικό πεντικιούρ δεν διαφέρει πολύ από αυτήν που εφαρμόζεται στο απλό πεντικιούρ. Η μόνη διαφορά είναι ότι απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση από την αισθητικό που διαθέτει γνώσεις ποδολογίας.

Ποια διαδικασία ακολουθείται στο θεραπευτικό πεντικιούρ;

Οι εξειδικευμένοι αισθητικοί του Casa de Beauté μουλιάζουν και απολυμαίνουν τα πόδια σας για να μπορούν να τα περιποιηθούν καταλλήλως. Αφού, κόψουν και λιμάρουν προσεκτικά τα νύχια σας, αφαιρούν τις παρανυχίδες και τα επωνύχια. Αμέσως μετά, αφαιρούν του κάλους, τα σκληρά σημεία και τα νεκρά κύτταρα. Κύριος στόχος τους είναι να σας ανακουφίσουν από οποιαδήποτε δερματική πάθηση. Αφού, τα πόδια σας καθαριστούν ήρθε η σειρά της περιποίησης καθώς πραγματοποιείται και ενυδάτωση των άκρων και τοποθέτηση μάσκας για βαθιά ενυδάτωση.

Δείγματα δουλειάς

Πριν το θεραπευτικό πεντικιούρ

Μετά το θεραπευτικό πεντικιούρ

Ποιες είναι οι κύριες αιτίες που προκαλούν δερματικές παθήσεις στα πόδια;

 • Φοράτε τα λάθος για εσάς υποδήματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδικό σχήμα ποδιού, οπότε είναι λογικό ορισμένα παπούτσια να μην είναι κατάλληλα για όλους. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται σκληρύνσεις και κάλοι στα πόδια.
 • Υπάρχει υπερβολική υγρασία μέσα στο παπούτσι. Ιδιαίτερα κατά την άθληση εγκλωβίζονται τα πόδια σε συνθήκες υγρασίας με αποτέλεσμα την δημιουργία μυκητιάσεων.
 • Κολλήσατε μύκητες από κάποιο προηγούμενο κέντρο αισθητικής στο οποίο δεν γινόταν σωστή αποστείρωση εργαλείων. Θα μπορούσατε να κολλήσετε ακόμα και από το κολυμβητήριο ή στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου.
 • Ο τρόπος βάδισής σας προκαλεί μεγάλη πίεση στα πόδια και δημιουργείτε έντονη τριβή. Ως αποτέλεσμα μπορεί να εμφανίσετε κάλους στα πόδια.

Με την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πεντικιούρ θα διαπιστώσετε απευθείας την διαφορά και το πρόβλημα σας θα έχει εξυγιανθεί. Παράλληλα, θα αποκτήσετε πλήρως ενυδατωμένα και περιποιημένα άκρα, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε ανακούφιση και χαλάρωση. Ωστόσο, σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις μόλυνσης των νυχιών, συστήνεται από την ομάδα μας να πραγματοποιηθεί πρώτα μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό ιατρό για αξιολόγηση της κατάστασης των νυχιών σας.

Το διακεκριμένο ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté, βρίσκεται στην καρδία του Χολαργού στην Αθήνα. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό στην υπηρεσία του θεραπευτικού πεντικιούρ για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

 • Υπερκεράτωση
 • Σκληρύνσεις του δέρματος
 • Κάλους στα πόδια
 • Ονυχοκρύπτωση που συμβαίνει όταν τα νύχια μπαίνουν μέσα στο δέρμα
 • Μύκητες και μυρμηγκιές

Κάποιες αιτίες είναι τα λάθος υποδήματα, η υγρασία, οι μύκητες, και η έντονη τριβή με το υπόδημα.

Όχι. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη υπηρεσία η οποία πραγματοποιείται από καταλλήλως εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι αισθητικοί του Casa de Beaute είναι καταρτισμένες και έμπειρες προκειμένου να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα στους πελάτες τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας