Μανικιούρ για άνδρες

Το μανικιούρ για άνδρες αποτελεί την ιδανική υπηρεσία για όσους άνδρες επιθυμούν να έχουν υγιή χέρια και νύχια. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το μανικιούρ για άνδρες διαφέρει από το γυναικείο, καθώς παραλείπεται ο χρωματισμός και το γυάλισμα των νυχιών. Είναι μια υπηρεσία πλήρως στοχευμένη στην χαλάρωση και εις βάθος ενυδάτωση των άκρων.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι:

  • Λιμάρισμα και σχηματισμός των νυχιών
  • Περιποίηση επωνυχιών
  • Χαλαρωτικό μασάζ με ειδικό λάδι ενυδάτωσης

Δείγματα δουλειάς

Το μανικιούρ για άνδρες δεν συνιστάται μόνο για την περιποίηση των άκρων αλλά και για την επίλυση πιο εξειδικευμένων προβλημάτων όπως:

  • Νύχια που σπάνε
  • Ραβδώσεις
  • Ονυχοφαγία

Ενώ το μανικιούρ έχει ταυτιστεί με μια υπηρεσία στοχευμένη μόνο στις γυναίκες, στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να έχει φύλο. Ιδιαίτερα επειδή ο βασικός σκοπός της είναι η χαλάρωση, η υγεία των νυχιών και η περιποίηση – πράγματα τα οποία όλοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη. Επί πρόσθετα, τα καθαρά και όμορφα άκρα είναι ένα στοιχείο που προσδίδει σε όλους του ανθρώπους μια συνολικά πιο προσεγμένη εικόνα.

Επισκεφθείτε και εσείς το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute και απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μανικιούρ για άνδρες. Είναι μια υπηρεσία που θα σας δώσει την δυνατότητα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.