Μανικιούρ για άνδρες

Το μανικιούρ για άνδρες αποτελεί την ιδανική υπηρεσία για όσους άνδρες επιθυμούν να έχουν υγιή χέρια και νύχια. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το μανικιούρ για άνδρες διαφέρει από το γυναικείο, καθώς παραλείπεται ο χρωματισμός και το γυάλισμα των νυχιών. Είναι μια υπηρεσία πλήρως στοχευμένη στην χαλάρωση και εις βάθος ενυδάτωση των άκρων.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι:

  • Λιμάρισμα και σχηματισμός των νυχιών
  • Περιποίηση επωνυχιών
  • Χαλαρωτικό μασάζ με ειδικό λάδι ενυδάτωσης

Δείγματα δουλειάς

Το μανικιούρ για άνδρες δεν συνιστάται μόνο για την περιποίηση των άκρων αλλά και για την επίλυση πιο εξειδικευμένων προβλημάτων όπως:

  • Νύχια που σπάνε
  • Ραβδώσεις
  • Ονυχοφαγία

Ενώ το μανικιούρ έχει ταυτιστεί με μια υπηρεσία στοχευμένη μόνο στις γυναίκες, στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να έχει φύλο. Ιδιαίτερα επειδή ο βασικός σκοπός της είναι η χαλάρωση, η υγεία των νυχιών και η περιποίηση – πράγματα τα οποία όλοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη. Επί πρόσθετα, τα καθαρά και όμορφα άκρα είναι ένα στοιχείο που προσδίδει σε όλους του ανθρώπους μια συνολικά πιο προσεγμένη εικόνα.

Επισκεφθείτε και εσείς το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute και απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μανικιούρ για άνδρες. Είναι μια υπηρεσία που θα σας δώσει την δυνατότητα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας