Μανικιούρ για άνδρες

Το μανικιούρ για άνδρες αποτελεί την ιδανική υπηρεσία για όσους άνδρες επιθυμούν να έχουν υγιή χέρια και νύχια. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το μανικιούρ για άνδρες διαφέρει από το γυναικείο, καθώς παραλείπεται ο χρωματισμός και το γυάλισμα των νυχιών. Είναι μια υπηρεσία πλήρως στοχευμένη στην χαλάρωση και εις βάθος ενυδάτωση των άκρων.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι:

  • Λιμάρισμα και σχηματισμός των νυχιών
  • Περιποίηση επωνυχιών
  • Χαλαρωτικό μασάζ με ειδικό λάδι ενυδάτωσης

Το μανικιούρ για άνδρες δεν συνιστάται μόνο για την περιποίηση των άκρων αλλά και για την επίλυση πιο εξειδικευμένων προβλημάτων όπως:

  • Νύχια που σπάνε
  • Ραβδώσεις
  • Ονυχοφαγία

Ενώ το μανικιούρ έχει ταυτιστεί με μια υπηρεσία στοχευμένη μόνο στις γυναίκες, στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να έχει φύλο. Ιδιαίτερα επειδή ο βασικός σκοπός της είναι η χαλάρωση, η υγεία των νυχιών και η περιποίηση – πράγματα τα οποία όλοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη. Επί πρόσθετα, τα καθαρά και όμορφα άκρα είναι ένα στοιχείο που προσδίδει σε όλους του ανθρώπους μια συνολικά πιο προσεγμένη εικόνα.

Επισκεφθείτε και εσείς το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute και απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μανικιούρ για άνδρες. Είναι μια υπηρεσία που θα σας δώσει την δυνατότητα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας