Τεχνητά Νύχια Acrygel

Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες αγαπούν τα μακριά νύχια αλλά δυσκολεύονται να τα μακρύνουν και να τα περιποιούνται μόνες τους γιατί η καθημερινότητα τους δεν τους το επιτρέπει. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν τα τεχνητά νύχια τα οποία δίνουν την δυνατότητα τεχνητής επιμύκυνσης και δημιουργίας οποιουδήποτε σχεδίου.

Στο ινστιτούτο ομορφιάς στον Χολαργό στην Αθήνα, στο Casa de Beauté προσφέρονται τρεις διαφορετικές τεχνικές οι οποίες είναι ιδανικές για να αποκτήσετε μακριά και δυνατά νύχια και αναφέρονται παρακάτω.

Δείγματα δουλειάς

acrygel casa de beaute
acrygel casa de beaute

1. Επιμήκυνση με τζελ

Η επιμήκυνση με τζελ αποτελεί μια από τις πιο δημιοφιλής μεθόδους επιμήκηνσης νυχιών. Το τζελ απλώνεται πάνω στην επιφάνεια του νυχιού και μπορεί να επεκτείνει το μάκρος τους σε αυτό που επιθυμείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά την εκτέλεση της διαδικασίας γίνεται χρήση της λάμπας UV/LED μετά από κάθε επίστρωση προϊόντος όπως ακριβώς και στο ημιμόνιμο.

Η επιμήκηνση με τζελ έχει διάρκεια μέχρι και έναν μήνα. Επίσης δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ποικίλων σχεδίων στα νύχια με nail art, στρας, γκλίτερ και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να διορθωθούν οι επιπτώσεις της ονυχοφαγίας, ώστε να δείξουν τα νύχια ξανά υγιή και όμορφα.

Για την συντήρηση του τζελ δεν αφαιρείται και εφαρμόζεται εκ νέου το τζελ αλλά αντιθέτως γίνεται ανανέωση του μανικιούρ με απλή αλλαγή του υλικού, σχήματος και χρώματος. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 3 – 4 εβδομάδες.  

2. Επιμήκυνση με ακρυλικό

Η επιμήκυνση με ακρυλικό είναι ιδανική επιλογή εάν επιθυμείτε τα νύχια σας να αποκτήσουν μεγάλο μήκος. Το ακρυλικό είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό και για τον λόγω αυτό ενδείκνυνται για τέτοιου είδος επιμήκυνσης. Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 6 με 8 εβδομάδες και απαιτεί συντήρηση κάθε 2 με 3 εβδομάδες. Η σύσταση του ακρυλικού είναι ένα μίγμα από σκόνη πολυμερούς μαζί με υγρό μονομερούς και για τον λόγο αυτό έχει αρκετά έντονη οσμή. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται από την συγκεκριμένη μυρωδιά όποτε θα ήταν καλύτερα να απέφευγαν την χρήση ακρυλικού στα νύχια τους. Για το στέγνωμα του υλικού δεν απαιτείται λάμπα UV/LED, καθώς στεγνώνει μόνο του στον αέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για περιπτώσεις χτισίματος νυχιού και ονυχοφαγίας.

3. Επιμήκυνση με άκρυτζελ

Το άκρυτζελ είναι ένα προτωποριακό υλικό που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του τζελ και του ακρυλικού, χωρίς τα μειονεκτήματά τους. Είναι άοσμο, εύκαμπτο και πολυμερίζεται κάτω από την λάμπα UV/LED προσδίδοντας μια φυσικότητα στα νύχια. Όταν πραγματοποιείται επιμήκυνση με άκρυτζελ τα νύχια σας μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε μήκος και σχήμα επιθυμείτε. Αποτελούν ιδανική βάση για nail art, στρας και γκλίτερ χαρίζοντας σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με στιλ. Ενδείκνυνται για την διόρθωση των συνεπειών της ονυχοφαγίας και συντηρούνται κάθε μήνα (ή όποτε άλλοτε επιθυμείτε) με απλή αλλαγή υλικού χωρίς ολοκληρωτική αφαίρεση του τωρινού σας μανικιούρ.

Στο nail bar στον Χολαργό, στο Casa de Beauté μπορείτε να βρείτε τιμές και προσφορές για τεχνητά νύχια acrygel και να κλείσετε είτε τηλεφωνικά είτε online ραντεβού.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας