Τεχνητά Νύχια Acrygel

Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες αγαπούν τα μακριά νύχια αλλά δυσκολεύονται να τα μακρύνουν και να τα περιποιούνται μόνες τους γιατί η καθημερινότητα τους δεν τους το επιτρέπει. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν τα τεχνητά νύχια acrygel τα οποία δίνουν την δυνατότητα τεχνητής επιμήκυνσης και δημιουργίας οποιουδήποτε σχεδίου.

Στο ινστιτούτο αισθητικής στον Χολαργό στην Αθήνα, στο Casa de Beauté προσφέρονται τρεις διαφορετικές τεχνικές οι οποίες είναι ιδανικές για να αποκτήσετε μακριά και δυνατά νύχια. Αυτές είναι οι εξής:

Δείγματα δουλειάς

acrygel casa de beaute
acrygel casa de beaute

Επιμήκυνση με gel

Η επιμήκυνση με gel αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλής μεθόδους επιμήκυνσης νυχιών. Η εφαρμογή του gel πραγματοποιείται πάνω στο φυσικό νύχι και με αυτόν τον τρόπο το βοηθάει να είναι πιο σκληρό, το επιμηκύνει και κάνει το χέρι να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό

Η διαδικασία είναι απλή και οι εξειδικευμένες τεχνίτριες του Casa de Beauté είναι οι πλέον κατάλληλες για να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια. Στην αρχή, η τεχνίτρια θα αφαιρέσει το προηγούμενο υλικό που μπορεί να έχετε στα νύχια σας. Αφού αφαιρεθεί το υλικό, θα σπρώξει τα πετσάκια με το ειδικό pusher και με την φρέζα θα καθαρίσει τα υποχύνια και τις ατέλειες. Με την πραγματοποίηση του καθαρισμού, θα προχωρήσει στην δημιουργία του σχήματος που επιθυμείτε και λιμάρει την επιφάνεια του νυχιού ούτως ώστε να εφαρμοστεί το primer και η βάση ομοιόμορφα. Αμέσως μετά, θα εφαρμόσει τις φόρμες ώστε να τοποθετήσει το υλικό. Αφού πολυμεριστεί με την λάμπα UV/LED, θα μπορεί να λιμαριστεί ξανά για να δοθούν οι επιθυμητές καμπύλες και το επιθυμητό σχήμα. Τέλος, η τεχνίτρια τοποθετεί το ημιμόνιμο βερνίκι, το οποίο κλείνει με top coat. Για την ενυδάτωση των νυχιών, τοποθετούν λαδάκι και κρέμα.

Η επιμήκυνση με gel έχει διάρκεια μέχρι και έναν μήνα. Επίσης δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ποικίλων σχεδίων στα νύχια με nail art, στρας, glitter και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να διορθωθούν οι επιπτώσεις της ονυχοφαγίας, ώστε να δείξουν τα νύχια ξανά υγιή και όμορφα.

Για τη συντήρηση του gel δεν αφαιρείται και εφαρμόζεται εκ νέου το gel αλλά, αντιθέτως, γίνεται ανανέωση του μανικιούρ με απλή αλλαγή του υλικού, σχήματος και χρώματος. Τέλος, η διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 3 – 4 εβδομάδες.  

Τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό

Η τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό είναι η ιδανική επιλογή εάν επιθυμείτε τα νύχια σας να αποκτήσουν μεγάλο μήκος. Το ακρυλικό είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό και για τον λόγο αυτό ενδείκνυνται για τέτοιου είδος επιμήκυνσης. Η διαδικασία είναι απλή και δεν διαφέρει πολύ από την διαδικασία επιμήκυνσης των άλλων υπηρεσιών. Στην αρχή, αφαιρείται πάντα το προηγούμενο υλικό και η τεχνίτρια με το pusher ανασηκώνει τα υπονύχια και καθαρίζει σε βάθος. Αφού καθαρίσει τα πετσάκια και τα υπολείμματα, λιμάρει την επιφάνεια του νυχιού για να τοποθετήσει το primer και την βάση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με πινέλο περνάει λεπτές στρώσεις του ακρυλικού και δημιουργεί ελεύθερο άκρο ώστε να ξαναπεράσει το υλικό. Πραγματοποιείται πολυμερισμός με λάμπα UV/LED σε όλες τις περιπτώσεις. Με τη βοήθεια του τροχού, δίνει σχήμα και καμπύλες στο νύχι και με το buffer δημιουργεί την κατάλληλη επιφάνεια για το βερνίκι. Τέλος, περνάει το βερνίκι 2 φορές και το κλειδώνει με top coat. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη και γι’ αυτό χρησιμοποιεί λαδάκι και κρέμα στα νύχια και τα χέρια σας.

Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 6 με 8 εβδομάδες και απαιτεί συντήρηση κάθε 2 με 3 εβδομάδες. Η σύσταση του ακρυλικού είναι ένα μίγμα από σκόνη πολυμερούς μαζί με υγρό μονομερούς και για τον λόγο αυτό έχει αρκετά έντονη οσμή. Επίσης, είναι κατάλληλο για περιπτώσεις χτισίματος νυχιού και ονυχοφαγίας.

Επιμήκυνση με acrygel

Το acrygel είναι ένα πρωτοποριακό υλικό που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του gel και του ακρυλικού. Είναι άοσμο, εύκαμπτο και πολυμερίζεται κάτω από την λάμπα UV/LED προσδίδοντας μια φυσικότητα στα νύχια. Όταν πραγματοποιείται επιμήκυνση με acrygel τα νύχια σας μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε μήκος και σχήμα επιθυμείτε. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν της επιμήκυνσης με gel.  Όπως προαναφέραμε, η τεχνίτρια θα σπρώξει τα πετσάκια και τα υπονύχια ώστε να τα καθαρίσει. Με τον καθαρισμό τους, μπορεί να δημιουργήσει το επιθυμητό σχήμα και να τοποθετήσει το primer και την βάση ομοιόμορφα. Έπειτα, με την τοποθέτηση της φόρμας θα τοποθετήσει το υλικό και θα πολυμεριστεί μέσω της λάμπας UV/LED. Το λιμάρισμα στην συνέχεια θεωρείται σημαντικό για να διορθωθούν οι ατέλειες και η επιφάνεια να είναι έτοιμη να ‘δεχθεί’ το βερνίκι. Αμέσως μετά την τοποθέτηση του βερνικιού, η τεχνίτρια κλείνει με top coat και ενυδατώνει με λάδι και κρέμα τα νύχια και τα χέρια σας.

Αποτελούν ιδανική βάση για nail art, στρας και γκλίτερ χαρίζοντας σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με στιλ.

Στο nail bar στον Χολαργό, στο Casa de Beauté μπορείτε να βρείτε τιμές και προσφορές για τεχνητά νύχια acrygel και να κλείσετε είτε τηλεφωνικά είτε online ραντεβού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας