Τεχνητά Νύχια Acrygel

Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες αγαπούν τα μακριά νύχια αλλά δυσκολεύονται να τα μακρύνουν και να τα περιποιούνται μόνες τους γιατί η καθημερινότητα τους δεν τους το επιτρέπει. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν τα τεχνητά νύχια τα οποία δίνουν την δυνατότητα τεχνητής επιμύκυνσης και δημιουργίας οποιουδήποτε σχεδίου.

Στο ινστιτούτο ομορφιάς Casa de Beauté προσφέρονται τρεις διαφορετικές τεχνικές οι οποίες είναι ιδανικές για να αποκτήσετε μακριά και δυνατά νύχια και αναφέρονται παρακάτω.

1. Επιμήκυνση με τζελ

Η επιμήκυνση με τζελ αποτελεί μια από τις πιο δημιοφιλής μεθόδους επιμήκηνσης νυχιών. Το τζελ απλώνεται πάνω στην επιφάνεια του νυχιού και μπορεί να επεκτείνει το μάκρος τους σε αυτό που επιθυμείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά την εκτέλεση της διαδικασίας γίνεται χρήση της λάμπας UV/LED μετά από κάθε επίστρωση προϊόντος όπως ακριβώς και στο ημιμόνιμο.

Η επιμήκηνση με τζελ έχει διάρκεια μέχρι και έναν μήνα. Επίσης δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ποικίλων σχεδίων στα νύχια με nail art, στρας, γκλίτερ και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να διορθωθούν οι επιπτώσεις της ονυχοφαγίας, ώστε να δείξουν τα νύχια ξανά υγιή και όμορφα.

Για την συντήρηση του τζελ δεν αφαιρείται και εφαρμόζεται εκ νέου το τζελ αλλά αντιθέτως γίνεται ανανέωση του μανικιούρ με απλή αλλαγή του υλικού, σχήματος και χρώματος. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 3 – 4 εβδομάδες.  

2. Επιμήκυνση με ακρυλικό

Η επιμήκυνση με ακρυλικό είναι ιδανική επιλογή εάν επιθυμείτε τα νύχια σας να αποκτήσουν μεγάλο μήκος. Το ακρυλικό είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό και για τον λόγω αυτό ενδείκνυνται για τέτοιου είδος επιμήκυνσης. Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 6 με 8 εβδομάδες και απαιτεί συντήρηση κάθε 2 με 3 εβδομάδες. Η σύσταση του ακρυλικού είναι ένα μίγμα από σκόνη πολυμερούς μαζί με υγρό μονομερούς και για τον λόγο αυτό έχει αρκετά έντονη οσμή. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται από την συγκεκριμένη μυρωδιά όποτε θα ήταν καλύτερα να απέφευγαν την χρήση ακρυλικού στα νύχια τους. Για το στέγνωμα του υλικού δεν απαιτείται λάμπα UV/LED, καθώς στεγνώνει μόνο του στον αέρα. Επίσης είναι κατάλληλο για περιπτώσεις χτισίματος νυχιού και ονυχοφαγίας.

3. Επιμήκυνση με άκρυτζελ

Το άκρυτζελ είναι ένα προτωποριακό υλικό που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του τζελ και του ακρυλικού, χωρίς τα μειονεκτήματά τους. Είναι άοσμο, εύκαμπτο και πολυμερίζεται κάτω από την λάμπα UV/LED προσδίδοντας μια φυσικότητα στα νύχια. Όταν πραγματοποιείται επιμήκυνση με άκρυτζελ τα νύχια σας μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε μήκος και σχήμα επιθυμείτε. Αποτελούν ιδανική βάση για nail art, στρας και γκλίτερ χαρίζοντας σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με στιλ. Ενδείκνυνται για την διόρθωση των συνεπειών της ονυχοφαγίας και συντηρούνται κάθε μήνα (ή όποτε άλλοτε επιθυμείτε) με απλή αλλαγή υλικού χωρίς ολοκληρωτική αφαίρεση του τωρινού σας μανικιούρ.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας