Αποτρίχωση με Κερί

Η αποτρίχωση με κερί σε γυναίκες και αποτρίχωση με κερί σε άντρες στο Casa de Beauté είναι η νούμερο 1 επιλογή καθώς αφαιρεί γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια τις τρίχες από τις περισσότερες περιοχές του σώματος.

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα από το ξύρισμα, που είναι η συνηθισμένη εναλλακτική. Κύριο προτέρημα της είναι, ότι αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα. Έτσι καθυστερεί την επανεμφάνισή της, ενώ στο μέλλον η τρίχα παρουσιάζεται πιο εξασθενημένη και με τακτική θεραπεία αραιώνει όλο και περισσότερο το διάστημα επανεμφάνισής της.

Κόστος και διάρκεια: αποτρίχωση με κερί.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με κερί, είναι αρκετά οικονομική (τιμές από 5€) και παρότι ελαφρά επώδυνη, ο πόνος συνηθίζεται και μειώνεται με τις επαναλήψεις. Προτείνεται η εφαρμογή της σε όλες τις επιφάνειες του σώματος, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Η θεραπεία αποτρίχωσης με κερί αποτελεί την πιο οικονομική μακροπρόθεσμη θεραπεία σε σχέση με το Laser, το οποίο πολλές φορές δεν είναι επιτυχημένο λόγω μειωμένης μελανίνης, ενώ δεν ενδείκνυται τους ζεστούς μήνες.

Πόσο κρατάει η αποτρίχωση με κερί;

Όσον αφορά τη διάρκεια, ενώ με το ξυράφι θα πρέπει να επαναλάβετε το ξύρισμα  μέσα σε δύο ή τρεις ημέρες, με την αποτρίχωση με κερί μπορείτε να μείνετε χωρίς τρίχες έως και έξι εβδομάδες. Επιπλέον, είναι εγγυημένο πως θα υπάρξει ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε κάθε τύπο και χρώμα τρίχας ενώ το δέρμα θα παραμείνει ενυδατωμένο.

Σε ποια σημεία γίνεται η αποτρίχωση με κερί και κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Αποτρίχωση Προσώπου & Παρειών

Αποτρίχωση με κερί Πρόσωπο

Οι τρίχες του προσώπου, από τα φρύδια μέχρι τα χείλη, μπορούν να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα από το υπόλοιπο σώμα. Επομένως μία επίσκεψη ανά 2-3 εβδομάδες είναι απαραίτητη. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά ενώ το αποτέλεσμα στα χέρια ενός εκπαιδευμένου επαγγελματία είναι φυσικά εξαιρετικό!

Αποτρίχωση Φρυδιών

Αποτρίχωση με Κερί Φρύδια

Όσον αφορά τον σχηματισμό των φρυδιών , η αποτρίχωση με κερί είναι οικονομικά αποδοτική και πολύ αποτελεσματική, ενώ το ραντεβού διαρκεί μόλις 10 λεπτά. Το σχήμα θα διαρκέσει μεταξύ 3-4 εβδομάδων, εντούτοις η συντήρηση με τσιμπιδάκι μπορεί να σας βοηθήσει να το διατηρήσετε περισσότερο. Επίσης μία ακόμα αποδοτική εναλλακτική είναι η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή.

Αποτρίχωση Bikini

Αποτρίχωση με Κερί
Αποτρίχωση με κερί Bikini

H αποτρίχωση μπικίνι είναι καλό να επαναλαμβάνεται κάθε 3-4 εβδομάδες, ενώ η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το είδος της αποτρίχωσης. Οι τρίχες στο μπικίνι θα πρέπει να  είναι περίπου ½ εκατοστό ώστε να αποτριχωθούν σωστά (έτσι το κερί μπορεί πραγματικά να πιάσει τον θύλακα). Αν είναι μεγαλύτερες, φροντίστε να τις έχετε τριμάρει ελάχιστα πριν το session σας.

Αποτρίχωση Μασχάλης

Αποτρίχωση με κερί Μασχάλη

Αν και πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με το ξύρισμα της μασχάλης. H αποτρίχωση δίνει ένα αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, χωρίς φαγούρα στις μασχάλες ή κόκκινες κηλίδες. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι τρίχες στις μασχάλες αραιώνουν πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού οπότε συνίσταται η επανάληψη κάθε δύο εβδομάδες.

Αποτρίχωση σε πόδια – χέρια

Αποτρίχωση με κερί άκρα

Η αποτρίχωση των άκρων συνίσταται να επαναλαμβάνεται κάθε 4-5 εβδομάδες καθώς οι τρίχες σε αυτές τις περιοχές μεγαλώνουν πιο αργά.

Beauté  tip:  Για τις γυναίκες, η αποτρίχωση με κερί είναι πιο επώδυνη κατά τη διάρκεια της περιόδου. Oπότε προσπαθήστε να δρομολογήσετε τα ραντεβού σας γύρω από αυτήν.

Πώς να προετοιμαστώ για την αποτρίχωση με κερί;

Για την αποτρίχωση με κερί θα πρέπει το σημείο που θα αποτριχώσετε να  είναι καθαρό και να μην έχουν προστεθεί κρέμες , αρώματα ή άλλα προϊόντα . Το ιδανικό μήκος της τρίχας ώστε να εξασφαλιστεί το πιο ομοιόμορφο και ανώδυνο αποτέλεσμα είναι μισό εκατοστό. Δηλαδή, όσο μία τρίχα βλεφαρίδας. Εντούτοις οι εξειδικευμένοι αισθητικοί του Casa de Beauté μπορούν να αφαιρέσουν ακόμα και κοντύτερες τρίχες. Οι πιο μακριές δεν συνίστανται , καθότι κάνουν τη διαδικασία εξαιρετικά επώδυνη , ειδικά στην αποτρίχωση Bikini.

Καλέστε τώρα στο 210 6540769 για να σας ενημέρωσουμε για τις προσφορές για αποτρίχωση με κερί και Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας για μία εξατομικευμένη αποτρίχωση με κερί στο απόλυτο ινστιτούτο αισθητικής στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα!

Είναι ελαφρώς επώδυνη, αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά από το άτομο. Επίσης, ο πόνος συνηθίζεται καθώς και μειώνεται με τις επαναλήψεις, αφού η τρίχα αποδυναμώνεται.

Μπορεί να εφαρμοστεί κερί σε πολλά σημεία όπως: Πρόσωπο & παρειές, φρύδια, bikini, μασχάλες, χέρια και πόδια.

Τις ημέρες πριν ή κατά τη διάρκεια της περιόδου, η γυναίκα είναι πιο ευάλωτη και επιρρεπής στον πόνο. Για αυτό, καλό είναι να μην κάνετε αποτρίχωση με κερί λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της περιόδου, αλλά κατά τις 2 πρώτες εβδομάδες του κύκλου.

Διατηρείστε την περιοχή καθαρή, κάνοντας ένα ντους. Αποφύγετε την εφαρμογή κρεμών, λαδιών και άλλων προϊόντων στην περιοχή που πρόκειται να αποτριχωθεί, καθώς θα δυσκολέψει την διαδικασία. Τέλος, καλό είναι να μην έχετε εκτεθεί στον ήλιο και έχουν δημιουργηθεί εγκαύματα ή ερυθρότητες, καθώς είναι πιθανό να μην μπορέσει να γίνει η αποτρίχωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ιωάννης Αργυρός
Ιωάννης Αργυρός
2023-01-25
Πολύ άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση
Altin Dervishi
Altin Dervishi
2023-01-24
Πολυ ομορφος χωρος καθαρος και προσεγμενος!Το προσωπικο πολυ ευγενικο
Αχιλλεας Μαραντιδης
Αχιλλεας Μαραντιδης
2023-01-24
Πολυ καθαρός και προσεγμένος χώρος
Emmanouela Kalogeropoulou
Emmanouela Kalogeropoulou
2023-01-24
Πολυ προσεγμενος χωρος και ευχαριστος! Η Χριστινα που με εξυπηρερησε ηταν πολυ ευγενικη και καλη στη δουλεια της !
Georgina Girgis
Georgina Girgis
2023-01-24
Πολύ εξυπηρετικές οι κοπέλες και ο χώρος πολύ όμορφος ! Τέλειο 🫶🏽
Evaggelia Dotsiou
Evaggelia Dotsiou
2023-01-18
Πολύ καλή δουλειά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη ❤️
Myrto Nikolarakou
Myrto Nikolarakou
2023-01-17
Τρομερή εξυπηρέτηση, πολύ φιλικό προσωπικό! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Αναστασία Τσώλα
Αναστασία Τσώλα
2023-01-16
Πρώτη φορά επισκέφτηκα το ινστιτούτο σήμερα και πραγματικά είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη ! Ο χώρος για αρχή ήταν πανέμορφος και κοπέλες που δούλευαν εκεί ευγενέστατες και πολυ εξυπηρετικές! Τέλεια και επαγγελματική δουλειά τους ευχαριστώ πολυ και εννοείται ότι θα το ξανά προτιμήσω !
Maria Gkouti97
Maria Gkouti97
2023-01-16
Άλλη μια φορά έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Τα κορίτσια εκεί είναι πολύ ευδιάθετα και εξυπηρετικά! Μαζί με το μανικιούρ σου λένε και διάφορα tips για την περιποίηση των νυχιών! Το συστήνω ανεπιφύλακτα ✌️
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας