Συντήρηση Βλεφαρίδων

Η διάρκεια ζωής των τεχνητών βλεφαρίδων εξαρτάται από τον κύκλο ζωής των φυσικών σας βλεφαρίδων, ο οποίος είναι περίπου 4-6 εβδομάδες. Όταν η φυσική βλεφαρίδα που συγκρατεί το extension ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής της και πέσει, πέφτει μαζί της και το extension.

Η συντήρηση των βλεφαρίδων, αποσκοπεί στην ανανέωση του αποτελέσματος και τη μεγιστοποίηση της διάρκειάς του.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Προτείνεται κάθε 20-25 ημέρες να επισκέπτεστε τον Lash Expert που σας τοποθέτησε τις βλεφαρίδες, ώστε να σας γεμίζει τα κενά από όσες έχουν ήδη πέσει. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε πως οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πάντα πλούσιες, γεμάτες και περιποιημένες, χωρίς αντιαισθητικά κενά που υποβιβάζουν το αποτέλεσμα.

Συντήρηση στο σπίτι

Η περιποίηση στο σπίτι είναι επίσης αρκετά σημαντική για την βελτιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα κουραστικό. Απλώς θα πρέπει να αποφύγετε το να έρθουν οι νέες σας βλεφαρίδες σε επαφή με νερό ή ατμό για 24 ώρες μετά την εφαρμογή τους.

Στη συνέχεια μπορείτε να τις καθαρίζετε ελαφριά με νερό χωρίς τρίψιμο.

Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων με βάση το λάδι, όπως επίσης και τη χρήση μάσκαρα. Άλλωστε ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης τεχνητών βλεφαρίδων είναι πως μπορείτε να ξεγνοιάσετε από το καθημερινό μακιγιάζ ματιών και να δείχνετε εντυπωσιακή και περιποιημένη χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα!

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας