Συντήρηση Βλεφαρίδων

Κάθε άνθρωπος έχει περίπου 150-200 φυσικές βλεφαρίδες σε κάθε άνω βλέφαρο και  75-100 σε κάθε κάτω βλέφαρο. Παρόλο που στον καθένα από μας διαφέρει η πυκνότητα, το μήκος και η χρωστική τους, οι βλεφαρίδες όλων μας περνάνε από  ένα κύκλο ζωής που αποτελείται από 3 στάδια: Αναγενές, Καταγενές και Τελογενές.
Η διάρκεια ζωής των τεχνητών βλεφαρίδων εξαρτάται από τον κύκλο ζωής των φυσικών μας βλεφαρίδων. Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.

Όταν η φυσική βλεφαρίδα που συγκρατεί το extension ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής της και πέσει, πέφτει μαζί της και το extension. Όσο μακρύτερη είναι μία βλεφαρίδα, τόσο πιο κοντά στο τέλος του κύκλου ζωής της βρίσκεται (Τελογενές στάδιο). Η συντήρηση βλεφαρίδων πραγματοποιείται για διάφορες υπηρεσίες του ινστιτούτου αισθητικής Casa de Beaute όπως:

Για να διατηρήσουμε, λοιπόν, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μας προσφέρουν οι τεχνητές βλεφαρίδες αλλά και η τεχνική Lash lift πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη συντήρηση των βλεφαρίδων μας.

Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται συντήρηση στις βλεφαρίδες μας;

Οι Lash Experts του ινστιτούτου αισθητικής Casa de Beauté προτείνουν η συντήρηση να πραγματοποιείται κάθε 20-25 ημέρες. Η συντήρηση σε αυτό το χρονικό διάστημα θεωρείται απαραίτητη ούτως ώστε να γεμίσουν τα κενά από όσες βλεφαρίδες έχουν ήδη πέσει. Πριν, όμως, γεμίσουν τα κενά ελέγχουν και απομακρύνουν όσες βλεφαρίδες είναι έτοιμες να πέσουν. Με αυτόν τον τρόπο, οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πάντα πλούσιες, γεμάτες και περιποιημένες, χωρίς αντιαισθητικά κενά που υποβιβάζουν το αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η συντήρηση βλεφαρίδων στο σπίτι;

Η περιποίηση στο σπίτι είναι επίσης αρκετά σημαντική για την βελτιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα κουραστικό. Ορισμένα tips για να διαρκέσει το αποτέλεσμα είναι τα εξής:

  • Θα πρέπει να αποφύγετε να έρθουν οι νέες σας βλεφαρίδες σε επαφή με νερό ή ατμό για 24 ώρες μετά την εφαρμογή τους.
  • Καλό θα ήταν να τις καθαρίζετε ελαφριά με νερό χωρίς τρίψιμο.
  • Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων με βάση το λάδι.
  • Αποφύγετε τη χρήση μάσκαρας. Άλλωστε ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης τεχνητών βλεφαρίδων είναι πως μπορείτε ακόμα και χωρίς το καθημερινό μακιγιάζ ματιών  να δείχνετε εντυπωσιακή και περιποιημένη χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Ενημερώσου και συ για τις προσφορές μας και μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Οι Lash experts του ινστιτούτου είναι οι πλέον κατάλληλες για να σας συμβουλέψουν για τη συντήρηση των βλεφαρίδων σας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ifigeneia Faropoulou
Ifigeneia Faropoulou
2023-03-14
Great and very friendly staff. Highly recommend!
sofia papamikidi
sofia papamikidi
2023-03-08
Ωραίο αποτέλεσμα και φιλική ατμόσφαιρα από τη μεριά της Κάτιας που με εξυπηρέτησε! Στα συν το ραδιόφωνο που έπαιζε σε ωραία ένταση και με ωραιαες μουσικές! Θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στα χρώματα, αυτό μόνο. Μου άρεσε επίσης και αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη μου ζήτησε αν μπορώ να αλλάξω την ώρα του ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθουν οι εργαζόμενες λόγω απεργίας στα ΜΜΜ.
ilia malfa
ilia malfa
2023-03-08
They where very nice and the quality of their service was great! I highly recommend them!
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
Κωνσταντίνος Καλλίγερος
2023-03-03
Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ καλό κλίμα!
Stefania Maistreli
Stefania Maistreli
2023-03-03
Άψογες υπηρεσίες και ευγενέστατο προσωπικό!
Γιωργος Τσαλας
Γιωργος Τσαλας
2023-03-03
Μπράβο για τις εξαιρετικές υπηρεσιες!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας