Συντήρηση Βλεφαρίδων

Κάθε άνθρωπος έχει περίπου 150-200 φυσικές βλεφαρίδες σε κάθε άνω βλέφαρο και  75-100 σε κάθε κάτω βλέφαρο. Παρόλο που στον καθένα από μας διαφέρει η πυκνότητα, το μήκος και η χρωστική τους, οι βλεφαρίδες όλων μας περνάνε από  ένα κύκλο ζωής που αποτελείται από 3 στάδια: Αναγενές, Καταγενές και Τελογενές.
Η διάρκεια ζωής των τεχνητών βλεφαρίδων εξαρτάται από τον κύκλο ζωής των φυσικών μας βλεφαρίδων. Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.

Όταν η φυσική βλεφαρίδα που συγκρατεί το extension ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής της και πέσει, πέφτει μαζί της και το extension. Όσο μακρύτερη είναι μία βλεφαρίδα, τόσο πιο κοντά στο τέλος του κύκλου ζωής της βρίσκεται (Τελογενές στάδιο). Η συντήρηση βλεφαρίδων πραγματοποιείται για διάφορες υπηρεσίες του ινστιτούτου αισθητικής Casa de Beaute όπως:

Για να διατηρήσουμε, λοιπόν, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μας προσφέρουν οι τεχνητές βλεφαρίδες αλλά και η τεχνική Lash lift πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη συντήρηση των βλεφαρίδων μας.

Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται συντήρηση στις βλεφαρίδες μας;

Οι Lash Experts του ινστιτούτου αισθητικής Casa de Beauté προτείνουν η συντήρηση να πραγματοποιείται κάθε 20-25 ημέρες. Η συντήρηση σε αυτό το χρονικό διάστημα θεωρείται απαραίτητη ούτως ώστε να γεμίσουν τα κενά από όσες βλεφαρίδες έχουν ήδη πέσει. Πριν, όμως, γεμίσουν τα κενά ελέγχουν και απομακρύνουν όσες βλεφαρίδες είναι έτοιμες να πέσουν. Με αυτόν τον τρόπο, οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πάντα πλούσιες, γεμάτες και περιποιημένες, χωρίς αντιαισθητικά κενά που υποβιβάζουν το αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η συντήρηση βλεφαρίδων στο σπίτι;

Η περιποίηση στο σπίτι είναι επίσης αρκετά σημαντική για την βελτιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα κουραστικό. Ορισμένα tips για να διαρκέσει το αποτέλεσμα είναι τα εξής:

  • Θα πρέπει να αποφύγετε να έρθουν οι νέες σας βλεφαρίδες σε επαφή με νερό ή ατμό για 24 ώρες μετά την εφαρμογή τους.
  • Καλό θα ήταν να τις καθαρίζετε ελαφριά με νερό χωρίς τρίψιμο.
  • Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων με βάση το λάδι.
  • Αποφύγετε τη χρήση μάσκαρας. Άλλωστε ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης τεχνητών βλεφαρίδων είναι πως μπορείτε ακόμα και χωρίς το καθημερινό μακιγιάζ ματιών  να δείχνετε εντυπωσιακή και περιποιημένη χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté βρίσκεται στην καρδιά του Χολαργού στην Αθήνα. Ενημερώσου και συ για τις προσφορές μας και μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Οι Lash experts του ινστιτούτου είναι οι πλέον κατάλληλες για να σας συμβουλέψουν για τη συντήρηση των βλεφαρίδων σας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Maria Karababa
Maria Karababa
2023-11-01
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ευχάριστο περιβάλλον! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Nantia Savvopoulou
Nantia Savvopoulou
2023-10-31
Είμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση, τη συνεπεια αλλα και το αποτελεσμα. Προσεγμενη λεπτομερης δουλεια παντα, καθαρος χωρος και ευγενικα τα κοριτσια. Συστηνω ανεπιφυλακτα
Tamara Ignjic
Tamara Ignjic
2023-10-23
Great service! Amazing both manicure & pedicure. The girls are lovely, they speak English and know what they are doing. Definitely coming back.
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
2023-10-18
Τα κορίτσια στο Casa de Beaute είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Συμπεριφέρονται πάντα με θετική διάθεση, ευγένεια και ενδιαφέρον προκείμενου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας