BLOG

Ποιο σχήμα νυχιών σας ταιριάζει;

Κάθε μέρα, οι γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν μια καθημερινότητα γεμάτη προκλήσεις και υποχρεώσεις! Γι’ αυτό αξίζουν να αισθάνονται όμορφες και με αυτοπεποίθηση. Εμείς, στο Casa de Beauté, θέλοντας να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση σας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ (μανικιουρ απλό, μανικιουρ ημιμονιμο), με το κατάλληλο σχήμα νυχιών που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κλέψει την παράσταση σε κάθε σας κίνηση! 

Μέσω των πλήρως καταρτισμένων επαγγελματιών μας, σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε το ιδανικό για εσάς σχήμα και μήκος νυχιού, χωρίς κόπο και με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Έτσι, είμαστε και σε θέση να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που όλες ανεξαιρέτως έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια να απαντήσουμε <<Ποιο σχήμα νυχιών μου ταιριάζει;>>. Παρακάτω, λοιπόν, παραθέτουμε όλα τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την απάντηση αυτού του ερωτήματος καθώς και σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται.

Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται τα σχήματα των νυχιών;

Τα σχήματα νυχιών βρίσκονται σε δύο κατηγορίες Salon shapes & extreme shapes. 

Salon shapes είναι η κατηγορία σχημάτων νυχιών που βρίσκουμε συνήθως στα καταστήματα παροχής υπηρεσιών ονυχοπλαστικής ή στα ινστιτούτα αισθητικής. Τα συγκεκριμένα σχήματα στα νυχια είναι τα εξής:

● τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες η αλλιώς squaroval.
● αμύγδαλο η αλλιώς almond 
● αυστηρό τετράγωνο με αυστηρές γωνίες (square) 
● οβάλ 

Extreme Shapes είναι η κατηγορία σχημάτων νυχιών που  συνήθως την συναντάμε σε διαγωνισμούς νυχιών λόγω μάκρους και περίεργων nail art. Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει τα εξής:

● Russian almond ( ρωσικό αμύγδαλο) 
● στιλέτο 
● Gothic almond 
● μπαλαρίνα 
● edge 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως τα extreme shapes δεν είναι αδύνατο να τα συναντήσουμε και στην καθημερινότητα μας αλλά σίγουρα με μικρότερο μάκρος και σε πιο απλά σχέδια νυχιών

Τι σχήμα νυχιών να επιλέξω;

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ – SQUARE NAILS 

Ένα μοναδικό σχήμα νυχιών για όσες έχουν μακριά βάση και δάχτυλα! Ιδανικό ακόμη και για κοντά νύχια, μπορεί να είναι αξιοθαύμαστο όταν αποτελείται από τη λατρεμένη γαλλική γραμμή.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ – SQUOVAL  NAILS 

Σε αντίθεση με το αυστηρό τετράγωνο, αυτό το σχήμα ταιριάζει σε όλα τα άκρα, μιας και οι σμιλευμένες γωνίες του δίνουν μάκρος ακόμη και στις πιο πλατιές βάσεις, χωρίς απαραίτητα το νύχι να χρειάζεται να είναι μακρύ. Ακόμη, η έλλειψη γωνιών, το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση, μιας και “σπάει” πιο δύσκολα. Δώστε αέρα στις κινήσεις σας, άφοβα!

ΟΒΑΛ – OVAL NAILS

Με μικρές διαφοροποιήσεις, μπορεί να ταιριάξει σε κάθε τύπο γυναίκας και να αναδείξει κάθε τύπο βάσης. Είναι η εγγύηση πως το manicure σας θα είναι …iconic! Η πιο λεπτή, στρογγυλεμένη άκρη του, εγγυάται να δώσει μήκος και στα πιο κοντά ή ακόμα και παχουλά δάχτυλα, καθιστώντας το την Νο1 επιλογή.

ΑΜΥΓΔΑΛΟ – ALMOND 

Για τις …τολμηρές! Το ιδανικό και outstanding manicure κρύβεται στο σχήμα που θέλει τα μεσαίου ή μακρού μήκους νύχια, να γίνονται σχεδόν αιχμηρά στις άκρες, ανεξαιρέτως το μήκος ή το πάχος των δαχτύλων. Λιμάρονται αρκετά από το πλάι προς το κοινό σημείο του άξονα που περνά από το κέντρο του νυχιού κάθετα στο ελεύθερο άκρο του κι έτσι δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

ΣΤΙΛΕΤΤΟ – STILETTO NAILS 

Τελευταίο και ευρέως γνωστό, μα όχι τόσο προτιμητέο, έρχεται το σχήμα στιλέτο! Ομολογουμένως ιδιαίτερο, μιας και απαιτεί πολύ μακρύ νύχι και λόγω της έντονης μύτης του, τραβά τα βλέμματα ακόμη κι όσων δεν θα παρατηρούσαν ποτέ το μανικιούρ σας. Χρειάζεται ιδιαίτερα συχνά συντήρηση σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη και δεν συνιστάται για γυναίκες με πολυάσχολη καθημερινότητα.

Το ινστιτούτο αισθητικής Casa de Beauté είναι να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και ενδοιασμό έχετε για το σχήμα των νυχιών σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας