ΝΥΧΙΑ

Είναι σίγουρο πως όταν έχουμε φτιαγμένα και όμορφα νύχια, τονώνεται απευθείας η αυτοπεποίθησή μας και νιώθουμε πιο ευπαρουσίαστες. Τα νύχια δεν είναι μόνο ωραίο να τα περιποιούμαστε για αισθητικούς λόγους, αλλά και για την διατήρηση της υγείας και ευεξίας τους. Τα χέρια και τα πόδια είναι από τα μέρη του σώματός που εκτίθενται καθημερινά στις κλιματικές αλλαγές, στην κούραση και στην ταλαιπωρία. Για να μπορέσουμε να τα ξεκουράσουμε και να τα περιποιηθούμε μπορούμε να επιλέξουμε τις υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ. Μέσα από αυτές, ανανεώνουμε τα άκρα μας και χαρίζουμε στον εαυτό μας λίγο χρόνο χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute προσφέρει διάφορες υπηρεσίες μανικιούρ:

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι ιδανικές για να προσδώσετε στα νύχια ένα όμορφο αποτέλεσμα και να ενυδατώσετε επίσης εις βάθος τα επωνύχια σας. Ωστόσο, το μανικιούρ δεν είναι κατάλληλο μόνο για γυναίκες. Στο Casa de Beaute προσφέρεται επίσης την υπηρεσία μανικιούρ για άνδρες κατά την οποία παραλείπεται η βαφή των νυχιών και δίνεται μόνο έμφαση στην περιποίηση των χεριών.

Το πεντικιούρ είναι επίσης πολύ μεγάλης σημασίας για να ξεκουράσουμε τα πόδια και τις φτέρνες μας. Οι υπηρεσίες πεντικιούρ του Casa de Beaute διακρίνονται σε:

  • Πεντικιούρ ημιμόνιμο, όπου τα νύχια των ποδιών βάφονται με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 14 ημερών.
  • Θεραπευτικό πεντικιούρ, όπου ο στόχος είναι η απαλλαγή και εξυγίανση των ποδιών από δερματολογικά προβλήματα

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης και τον συνδυασμό αυτών των δυο υπηρεσιών, για μια πλήρης και εις βάθος περιποίηση. Όπως ακριβώς το μανικιούρ, έτσι και το πεντικιούρ απευθύνεται  και στο ανδρικό φύλο με την παράλειψη της βαφής των νυχιών.

Μια ακόμη απίστευτη μέθοδος ενυδάτωσης είναι η θεραπεία παραφίνης νυχιών. Η υπηρεσία αυτή διακρίνεται από τα εντυπωσιακά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματά της. Απευθύνεται σε όλα τα φύλα και είναι μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Nasia Achladiotou
Nasia Achladiotou
2022-09-10
Katerina K
Katerina K
2022-09-10
Ελένη Ερεσίου
Ελένη Ερεσίου
2022-09-09
Fani Charatsi Forthright
Fani Charatsi Forthright
2022-09-08
Νιώθω πάντα φανταστικά όταν αφήνομαι στις υπηρεσίες των κοριτσιών στο Casa de Beaute! Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο και οι τιμές πολύ λογικές! Το προσωπικό πολύ ευγενικό!
Μάγδα Ιερεμιάδου
Μάγδα Ιερεμιάδου
2022-09-07
Evi Chouliara
Evi Chouliara
2022-09-07
Christy Liougou
Christy Liougou
2022-09-07
Παρασκευή Λαμπρινού
Παρασκευή Λαμπρινού
2022-09-07
Τι να πω κορίτσια είστε καταπληκτικές!!! Πανέμορφος χώρος και πεντακάθαρος!!! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Panagiota Sergaki
Panagiota Sergaki
2022-09-06
Ευχαριστώ το Casa de Beauté για τον επαγγελματισμό και την φροντίδα και ιδιαίτερα την Κατια που με έχει αναλάβει προσωπικά 👌 Πολύ ωραίος χώρος και ενέργεια ✨🙏
Tania Karamichalaki
Tania Karamichalaki
2022-09-05
υπέροχη δουλειά! πολύ ευγενικό προσωπικό! έκανα τεχνητά και ημιμόνιμο πεντικιουρ και είναι και τα δύο υπέροχα! το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας