ΝΥΧΙΑ

Είναι σίγουρο πως όταν έχουμε φτιαγμένα και όμορφα νύχια, τονώνεται απευθείας η αυτοπεποίθησή μας και νιώθουμε πιο ευπαρουσίαστες. Τα νύχια δεν είναι μόνο ωραίο να τα περιποιούμαστε για αισθητικούς λόγους, αλλά και για την διατήρηση της υγείας και ευεξίας τους. Τα χέρια και τα πόδια είναι από τα μέρη του σώματός που εκτίθενται καθημερινά στις κλιματικές αλλαγές, στην κούραση και στην ταλαιπωρία. Για να μπορέσουμε να τα ξεκουράσουμε και να τα περιποιηθούμε μπορούμε να επιλέξουμε τις υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ. Μέσα από αυτές, ανανεώνουμε τα άκρα μας και χαρίζουμε στον εαυτό μας λίγο χρόνο χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το διακεκριμένο κέντρο αισθητικής Casa de Beaute προσφέρει διάφορες υπηρεσίες μανικιούρ:

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι ιδανικές για να προσδώσετε στα νύχια ένα όμορφο αποτέλεσμα και να ενυδατώσετε επίσης εις βάθος τα επωνύχια σας. Ωστόσο, το μανικιούρ δεν είναι κατάλληλο μόνο για γυναίκες. Στο Casa de Beaute προσφέρεται επίσης την υπηρεσία μανικιούρ για άνδρες κατά την οποία παραλείπεται η βαφή των νυχιών και δίνεται μόνο έμφαση στην περιποίηση των χεριών.

Το πεντικιούρ είναι επίσης πολύ μεγάλης σημασίας για να ξεκουράσουμε τα πόδια και τις φτέρνες μας. Οι υπηρεσίες πεντικιούρ του Casa de Beaute διακρίνονται σε:

  • Πεντικιούρ ημιμόνιμο, όπου τα νύχια των ποδιών βάφονται με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 14 ημερών.
  • Θεραπευτικό πεντικιούρ, όπου ο στόχος είναι η απαλλαγή και εξυγίανση των ποδιών από δερματολογικά προβλήματα

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης και τον συνδυασμό αυτών των δυο υπηρεσιών, για μια πλήρης και εις βάθος περιποίηση. Όπως ακριβώς το μανικιούρ, έτσι και το πεντικιούρ απευθύνεται  και στο ανδρικό φύλο με την παράλειψη της βαφής των νυχιών.

Μια ακόμη απίστευτη μέθοδος ενυδάτωσης είναι η θεραπεία παραφίνης νυχιών. Η υπηρεσία αυτή διακρίνεται από τα εντυπωσιακά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματά της. Απευθύνεται σε όλα τα φύλα και είναι μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Αισθητική 1
Αισθητική 2
Αισθητική 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας