BLOG

Gel, ακρυλικό ή acrygel; Τι να επιλέξω;

Συχνά, μια τεχνίτρια ή ένας τεχνίτης νυχιών, βρίσκονται αντιμέτωποι με την ερώτηση <<να κάνω gel, acrygel ή ακρυλικό στα νύχια μου; >>. Το ερώτημα αυτό προκύπτει λόγω των πολλών και διαφορετικών τεχνικών που έχουν αναπτυχθεί. Η απάντηση διαφέρει και οι απόψεις διίστανται μιας και όλα εξαρτώνται τόσο από τις ανάγκες του ατόμου, όσο και από την εξέλιξη των προϊόντων ονυχοπλαστικής, όπως ονομάζεται η διαδικασία. Οι 3 πιο γνωστές και θαυματουργές υπηρεσίες είναι η επιμήκυνση με gel, η τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό και η επιμήκυνση acrygel.

Το ινστιτούτο ομορφιάς Casa de Beauté σας προσφέρει και τις 3 υπηρεσίες και παρακάτω θα αναφερθούμε στο αποτέλεσμα που προσδίδουν.

Τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την τοποθέτηση νυχιών με ακρυλικό! Πρόκειται για μια μέθοδο, αποτελούμενη από σκόνη και υγρό. Η έντονη μυρωδιά του (από πολλούς έχει χαρακτηριστεί και ως δυσωδία) η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρότητα του, χαρακτηριστικό που το κρατάει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατισσών! Για τις τεχνίτριες, είναι μια γρήγορη λύση στην τοποθέτηση μιας και δεν χρειάζεται να πολυμεριστεί, δεδομένου ότι στεγνώνει με τον φυσικό αέρα σε ελάχιστο χρόνο. Παρόλα αυτά, ενώ συστήνεται σε περιπτώσεις ονυχοφαγίας λόγω σκληρότητας, δεν μπορεί να σταθεί σε νύχια τα οποία έρχονται συνεχώς σε επαφή με υγρά προϊόντα. Δεδομένης της συγκόλλησης του υλικού απευθείας πάνω στο φυσικό νύχι, οι συνεχόμενες μεταβολές του ph στην ονυχαία πλάκα (συχνή ενυδάτωση-συχνή αφυδάτωση), οδηγούν σε φουσκώματα και αποκολλήσεις!

Επιμήκυνση νυχιών με gel

Η επιμήκυνση νυχιών με gel από την άλλη, έχει απαράμιλλη ελαστικότητα και αντοχή στους κραδασμούς! Η λεία του σύσταση και η ρευστότητα του, παρόλο που το καθιστούν πιο δύσκολο στην τοποθέτηση του, δίνουν ως αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το ακρυλικό, μια φυσική λάμψη στο νύχι και μια μη πορώδη υφή! Βέβαια, η ελαστικότητα του αφήνει το περιθώριο, το συγκεκριμένο υλικό να λυγίσει ή να σπάσει πιο εύκολα. Στα πρώτα χρόνια εμφάνισης του, συνήθιζε να ανεβάζει τόσο πολύ την θερμοκρασία, που οι κυρίες αφαιρούσαν το χέρι για κάποια δευτερόλεπτα από τον πολυμεριστή! Πλέον, το κάψιμο έχει μειωθεί κατά πολύ λόγω της ποιότητας του υλικού.

Επιμήκυνση acrygel

Ανά καιρούς διάφορα προϊόντα εμφανίστηκαν στην αγορά, συναγωνιζόμενα τα δύο ανωτέρα υλικά! Το σίγουρο είναι, όμως, πως κανένα δεν κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές πελατισσών και τεχνιτριών, όπως το acrygel (acrylic + gel). Πολλά υποσχόμενο υλικό, μιας και διατηρεί όλα τα θετικά στοιχεία του acrylic (ανθεκτικότητα – γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση) αλλά και του gel (εύπλαστο, ελαστικό, γυαλιστερό), χωρίς όμως να μυρίζει έντονα και άσχημα ή να καίει κατά τον πολυμερισμό του! Έτσι, πολλές κυρίες το προτιμούν είτε για φυσική ενίσχυση, είτε για επιμήκυνση σε όποιο σχήμα και μήκος!

Και τα τρία υλικά, μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε φυσικό νύχι, ή για επιμήκυνση! Ανάλογα τη λιπαρότητα του φυσικού νυχιού, την καθημερινότητα του ατόμου και το αποτέλεσμα που θα ήθελε να έχει στα άκρα της η κάθε κυρία, οι ειδικοί και συνεχώς καταρτιζόμενοι επαγγελματίες του Casa de Beauté, είναι εδώ για να αναλύσουν μαζί σας το κατάλληλο για εσάς υλικό. Στόχος μας, το άρτιο αποτέλεσμα, που θα τραβάει τα βλέμματα και θα σας συντροφεύει μέχρι την επόμενη συντήρηση! Οι τεχνίτριες είναι διαθέσιμες να ακούσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε, όσον αφορά το υλικό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.