Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Eyebrow Design & Removal

Αφεθείτε στην δύναμη του διαμαντιού και δώστε στο δέρμα σας το καλύτερο δώρο!

Τι είναι η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι;

Η θεραπεία της Δερμοαπόξεσης με διαμάντι είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος καταπολέμησης των ατελειών του προσώπου που προσμετρά χιλιάδες θαυμαστές παγκοσμίως και αποτελεί μια δημιουργική βελτίωση της δερμοαπόξεσης με  μικροκρυστάλλους.

 Η διαμαντένια δερμοαπόξεση είναι η απόλυτη, μη χειρουργική διαδικασία πλήρους ανανέωσης του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα η θεραπεία διεξάγεται με την απολέπιση του δέρματος μέσω αποστειρωμένης κεφαλής διαμαντιού ενώ στη συνέχεια, μέσω αναρρόφησης, αφαιρούνται οι ρύποι , τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και η συσσωρευμένη βρωμιά που έχει απορροφηθεί από τα επιφανειακά στρώματα του δερματικού ιστού.

Που συντελεί;

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντι :

· Αφαιρεί τα υπολείμματα του δέρματος

· Καταπολεμά κάθε είδους ατέλεια, όπως κηλίδες, ρυτίδες και αποχρωματισμό του δέρματος.

· Βοηθά στην αναπλήρωση των φυσικών θρεπτικών συστατικών, στην αποκατάσταση της κυτταρικής δραστηριότητας και στην προαγωγή της υγείας του δέρματος.

Beauté tip:

Προγραμματίστε 4 μηνιαίες συνεδρίες δερμοαπόξεσης με διαμάντι για μόνιμα αποτελέσματα!

Επικοινωνήστε με τους εξιδεικευμένους επιστήμονες του Casa de Beauté και χαρίστε στον εαυτό σας ένα υγιές, λαμπερό και όμορφο δέρμα!

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και βιώστε την ολοκληρωμένη εμπειρία του Casa De Beauté .

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

RYMA
RYMA
2023-01-04
Άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικός χώρος. Και το σημαντικότερο,εκτός του υπέροχου μανικιουρ,είναι το ευγενέστατο προσωπικό.
Αννα M
Αννα M
2022-12-22
Επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Με ανέλαβε η Κάτια και ήταν εξαιρετική! Τα κορίτσια πολύ ευγενικά και η δουλειά τους καταπληκτική!
Eirini Patargia
Eirini Patargia
2022-12-22
Οι καλύτεροι!!!
Vassiliki Theodoropoulou
Vassiliki Theodoropoulou
2022-12-22
Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά .
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η απόλυτη ανανέωσή σας, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά! Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, την προτεινόμενη ώρα & ημέρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε τον χώρο μας και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Kαλέστε μας
Κλείστε το Ραντεβού σας